SVETTIG OCH HÄRLIG. + 2 bilder on moi.

efter ett halvår, snart ett år så är det helt sjukt. är fortf. i chock.
ångest, svettningar, panik. samtidigt lycka. ♥.

som rubriken säger, jag vet inte om de är för att datorn är varm igen, eller för videon. Imorgon är det  iaf fredag, kommer bli mysigt. McFlys Super City "öppnas", de kommer nytt vampire diaries (och nikita) och jag ska på bio med Charre på kvällen. Är inte riktigt 100 % pigg idag heller så detlåter som en helmysig fredag tycker jag!



en liten mening/inlägg mest för mig själv.

En mening, eller ens ett ord kan få en må bra/dåligt/bättre/sämre. Känner dock att jag har varit grinig hela helgen och hatat "allt". Vet inte varför, men så har det varit. De får vi ändra på. Var rätt glad för ett tag sen, och sedan läste jag en mening och så blev jag så irriterad på mig sj igen. varför slösar jag bort mitt liv? en jävla bra fråga. åh. Jag sa att jag skulle flytta till London, har jag gjort det nej? Dock har jag ju en resa inplanerad dit så tänkte göra det efter den någongång. Men åh. Jag vill kunna lita på mig själv igen. Tro på mig själv. Aja, alla har väl dåliga tider. Nu ska jag låta mig inspireras av människor som har följt deras drömmar. Kan dom - kan jag.


jump and touch the sky


TV

TV är en bra uppfinning, det är även det min kväll har bestått av. Fint. De började med IDOL (tyckte mig f.ö. höra adam lamberts whataya want from me ;>) sedan blev de Berg flyttar in och till sist Kungarna av tylösand. Carina Berg är en väldigt mysig människa, lite som PW som jag skrev om innan. Hon får gärna flytta in här ett tag, de är OK. Kungarna av tylösand var crazy som vanligt, men underhållande. Fattar inte hur de kan vara det, men känns bra att sitta där och glädjas över att man inte är en iutav dem. haha :>

Nu glor jag på 2 & a ½ men , ska snart sova ^^

guilty pleasure?

Haha jag följer inte JÄTTE många bloggar, men en del. Mest vänner, bekanta, andra inspirerande bloggar och vissa storbloggare. En blogg jag även har börjat "följa" (jag går mest in på bloggar när jag har tråkigt, vilket är rätt ofta.) är Pernilla Wahlgrens (HÄR!) - Kan inte komma på varför jag vill gå in på den bloggen och fortsätta läsa, men på något sätt är den intressant och mysig på något sätt, som hon själv verkar vara. Hon har visst bytt design på bloggen och så, tycker den innan var finare, även fast jag knappt kommer ihåg den. Men den nya ser lite..läskig ut ju. haha. Någon annan som har något "guilty pleasure" ? :)


valet,

Alla skriver ju om valet just nu, och jag kommer faktiskt inte vara ett undantag. Jag vill inte säga vad jag röstade på, men kan ju säga att de var vänster.  Kan dock inte förstå hur SD kom in i riksdagen, fast på ett sätt förstår jag. De finns säkerligen många unga som inte riktigt vet och tycker "äh, invandrare ska ut." och röstar därför på SD. Och inte går till grunden på vad dem står för osv. Eller något annat parti för den delen.  Man måste såklart inte vara jätteinsatt direkt, men kolla upp lite innan kan man ju kanske göra. Jag tycker att ALLA får tycka vad dem vill, jag dömer inte eller något.

Vet som sagt att de finns dem som röstade på SD för att reta upp folk, för att de är "coolt", för att man inte vill ha invandrare osv. Roliga skäl. höhö. Men känner man att SD är de som är dem närmast hjärtat så, då har dem bara röstat på de dem faktiskt tycker jämtemot vissa andra. Känns dock som att dessa vissa andra var dem som satte dem i riksdagen. haha.

Jaja. De blir 4 spännande år framöver antar jag..

Idag ska jag till Torp (köpcentrum) och shoppa lite b.l.a kalender & CDskivor.


den nakna sanningen

Yes, gott folk. Ny vändning för bloggen. Här har ni sanningen: Jag ligger i sängen med en glödhet dator som är skitvarm (tydligen ja). De är lite för varmt (aka är lite svettig om fötterna) och jag behöver en dusch. Försöker äta chips, men vill verkligen inte ha så de går ju som de går. BRA. Och ja, menar faktiskt bra. Avstår man ifrån godis & dylikt i en vecka så blir de plötsligt äckligt och man känner inte suget, och så ska de fortsätta. Nu ska jag som sagt hoppa in i duschen och fixa mig för att sedan möta min bäste Ewe! :>

Bild som jag tog för några min sen:




GOD MORRON. haha såhär ser jag alltså ut på morronen. En tofs som är helt skev och fräääsch, min arm hoho..

VMA's 2010

Jag somnade runt 00-01 någongång och klockan ringde lite innan 03:00, missade visst när 30STM anlände, men det var redan någon som hade lagt upp det på youtube, såklart cyklade dem. Nu i efterhand känns de rätt självklart. Det fanns en jättebra länk, den hackade bara liiite ibland.


VMAS 2010 (vill ni inte ha spoilers läs inte nedan!):
Jag tyckte  de var sådär..alltså de var bra, men de fanns nästan inga överraskiningar. De var en fin show. men jag vet inte, programledaren var inte rolig tycker jag, även om hon verkade tycka det. Och framträdanden var såklart asbra (speciellt Paramore/Hayley + b.o.b och Taylor swift. Linkin Parks var också bra.) men det var inget chockerande direkt.

När Rock Video kom och de sa "30 seconds to mars" blev jag stolt, så otroligt stolt. De har ju vunnit innan och så, men var verkligen överlycklig. De förtjänade de andra med, men båda gick till Lady Gaga. Söt, hon hade gråten i halsen redan när hon vann den första. Det är fint att hon bryr sig om sina fans så mycket, hon sätter dock mycket press på sig själv - "I was scared to let my fans down". Nej, det borde hon inte oroa sig för. Men åh, de borde verkligen ha vunnit Directing (& video of a year) priset. Skulle varit kul att se Bart där (;. Nej men ärligt så förtjänar dem (han) det.

Är i alla fall glad att jag kollade på det direkt även om de var på datorn,det är verkligen någonting speciellt med att kolla direkt. Twitter spammades och alla kollade på samma sak. Satt även och pratade med Johanna under tiden, det var trevligt. De är hemskt att sitta och kolla helt själv. Ska bli kul att se det på TVn ikväll.



Om de är någon som läser min blogg som har sett det (eller ser de ikv), vad tyckte du/in? :>

UPDATE: får se om jag hänger med mer på TVn  haha :>

 



a revolution has begun today for me inside

"Epic night on the streets of nyc w/ @kanyewest , @terrysworld , @thecobrasnake, my new bike + the magic of the people + the city. Off to LA!"

- Jared Leto skrev det för några timmar sedan på twitter,
det är helt sjukt vad jag vill resa och upptäcka en ny stad..

Rubriken stämmer verkligen, känner att tiden rinner ut och jag måste göra något NU. snart. Jag vill flytta ifrån Sverige. och börja om på nytt. Vara den personen jag verkligen ÄR. Det finns mycket man önskar och ångrar i livet, men man borde blicka framåt. Önskar dock att jag hade vetat vad jag ville göra när jag blev större när jag var mindre, så man kunde jobba mot det. Som typ Jared. hans liv är ett fint exempel, även om han fick en jobbig början. Men de jobbade mot ett mål tillsammans och gjorde de verkligt. Sedan fick han ju lite roller och så, och 30STM har verkligen lyckats nu. Han får göra de han älskar (film/video - både bakom & framför kameran, musik, resa osv.). Och dem sakerna skulle jag också vilja göra. Önskar jag hade gjort ngt vettigt i min barndom, haha, lärt mig något instrument, haft ett intresse (förutom musik då). Juste, när vi ändå pratar Sverige så usch vad jag är opepp på nu-mars/april (undantag slutet av nov) uh.


Kom för övrigt hem ifrån bion för nån timme sen, såg "Going The Distance" med Charlotte. Den var bra dock lite förutsägbar, men "I rymden finns inga känslor" som vi såg igår var bättre, har sett filmer med samma tema innan, finner det väldigt intressant och denna var som sagt bra och de kändes som att den gick på 5 sek. Men ja, jobba på  skivbolag vore kanske något?


LA trips & e.w

Resa och konserter (musik) är det bästa jag vet. Jag vill gärna kombinera de två och har gjort det ofta. Att bara strosa runt i en "ny" stad är så härligt att de inte finns ord. Många drömmar som SKA bli uppfyllda. Längtar jättemycket till nästa resa som blir till mitt älskade england ♥. Det lockar jättemycket att åka till t.ex Rhodos eller Cypern. Men just nu har jag mina prioritets ställen att besöka, jag vill inte bara sola & bada och festa - jag vill UPPLEVA och som ordet säger, LEVA. Även om de ställena också är fina, menar inte att man bara gör det där. Lägger även upp lite bilder på den otroligt vackra (& bästa) Emma Watson.


TVD

is returning SOOOON. yay, 9 (10) Sept. Kommer ihåg när det slutade, ojoj. Visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen där alltså. Men de gick ändå rätt fort, och ja, nu är de bara några dagar kvar!





Skall föressten försöka fixa min steven mcqueen blogg snart, den skulle ju ha varit fixad nu menja.

Och oj, vad sa vi om såna här inlägg???
Detta är sista onödiga.

r-a-d-i-o

Sitter och lyssnar på Tokio Hotel's Radio, jag vet inte varför jag sitter och lyssnar där istället för på datorn eller spotify. Men de är något mysigt över det, man vet inte vad som kommer och man kan bara sitta och njuta.


Just nu kom Jung und nicht mehr Jugendfrei - jag blir alltid så glad av den, jag tänker på fina (gamla) stunder och Leb Die Sekunde dvdn.

PS. Kommer snart sluta spamma onödiga grejer i bloggen, nu är de slut på tråkiga onödiga inlägg, promise.

BILD:
något jag gjorde i PS någongång, texterna är ifrån Snow Patrol - Chasing Cars och Something Corporate  Konstantine, de är väldigt fina låtar. Om du inte har hört dem, så gör det.

våga

våga drömma, tro på dig själv och du kan uppnå dina drömmar. Du kan om du vill.

Fint att jag sitter och skriver detta och ändå inte tror på det själv ibland, jag har drömmar. Massa drömmar.  Jag vill gärna uppnå dem, men jag känner att de är försent? Tanken "Äh, vadå för sent. Börja jobba för fan" kommer upp i mitt huvud också.

Slänger in en liten Hej, Mr Leto du har mitt drömliv, kan inte jag bara få det va?
som sagt, jag vill. mer hur? Dem, deras ord och deras arbete inspirerar mig så otroligt mycket, det var DÄRFÖR jag skaffade tatueringen.

I alla fall gott folk, försök uppnå era drömmar. Ni kan om ni vill.

Annars idag har min syster m. pojkvän och barn varit hos oss idag - mysigt, barn är allt för söta ibland.

Polen> Krakow, 21/8-10 (>stockholm)

Vi vaknade pigga och mindre glada, vi skulle vara ute i rummet vid 11 men vi var rebeller och stannade till nästan 11:30. Vi ville verkligen inte åka hem, det var allt för kort tid vi hade vart där. Och när vi kom hem skulle de vara över och den trevliga vardagen skulle komma igen. Vi tänkte ta en sista tripp i stan, men vi hann inte mer än att komma till tågstationen när vi insåg att vi var tvungna att åka till flygplatsen nästan direkt, vårt flyg gick 14:40.

de första vi gjorde när vi kom dit var att upptäcka att de gick ett plan till (OJ GUD. HAHA, de sa Wien/Vienna PRECIS när jag skulle skriva det på Simpson. Pausade för att jag hörde det ifrån TVn.. bara så ni vet) Wien/Vienna ifrån samma gate där vårat skulle gå ifrån, dock eh halvtimma efter oss. Tänk om de skulle vara där när vi var där? De enda som var tveksamt var för att det var så sent. De skulle spela i Wien (eller en timme utanför på St polten eller vad det nu heter.) på kvällen. Vi gick igenom säkerhetskontrollen och satte oss vid våran gate.

Vi spanade lite i smyg, men såg ingen med stort skägg, ingen med solbrillor & kavaj och ingen blond hawk.

När vi kom fram till Stockholm hade vi tågbiljetter till dagen efter (22) på morronen, men vi hade bokat ett annat tåg på kvällen ist. Så det blev verkligen hemgång direkt. När vi (eller jag, eftersom Charlotte gick av lite tidigare) var framme i GBG tog jag bussen till Stenungsund och där väntade mina snälla föräldrar :) Det känns så tomt när man åker hem själv och så. Ingen på bussen vet vad jag har gjort eller vart jag har varit. Spännande.



Nu nästan två veckor sedan, vill jag gärna tillbaka till de mysiga krakow. Men nu ser vi framåt med nya mål :)


Polen> Krakow, 20/8-10 (coke festival) 2

åh. Nu kommer det bästa (även om krakow & festivalen snarlikt slår lika..), vi bytte till festivalband och ställde oss direkt vid scenen där 30STM skulle spela klockan 21;00. De var lätt varmaste dagen och vi försökte skydda oss själva ifrån solen. senast vi åt & drack var på resturangen (kl 12) och de var inte mkt, en halv liten cola + lasagne. Dumma nog drack vi inget på hotellet eller så. Så jag sprang iväg och skulle köpa dricka, så fick jag en påminnelse om att man måste växla pengar till kuponger. FATTA ATT VI INTE HADE DRUCKIT PÅ HELA DAGEN & GÅTT MER ÄN NÅGONSIN OCH SE ALLT DRICKAT SOM STÅR I KYLEN OCH INTE KUNNA KÖPA?!

Jag sprang tillbaka till Charlotte, och sa det till henne. Eftersom vi hade sprungit direkt till scenen hade vi inte koll på vart de ställena fanns. Så det slutade med att vi stod där ända till jag vet inte, 23 på kvällen eller ngt och inte drack/åt ngt. Förstår inte hur vi klarade det där, jag fick inte ens ont i huvudet eller något. Min kropp måste vara stark som få. Dock var jag lite utmattad & på dåligt humör under konserterna.

Först ut var Sofa sen N.E.R.D. Vi ville ju komma längre fram och de gjorde vi - lite i taget. Dock direkt innan 30STM började fick jag en lång tjej framför mig, så att jag stod med huvudet på hennes rygg och inte såg ETT SKIT. Kul, tror t.o.m att jag nästan fick lite tårar där också. trött+inte ätit/druckit ngt=det. Men sedan så blev de mycket bättre och jag såg. Och sedan kom vi ju vid staketet vidmitten, så vi hade Jarrrrred precis framför oss. 
» Måste tillägga att jag tog min DÅLIGA kamera. Ist för den bra, för att jag inte visste hur hårda de skulle vara. Nu i efterhand ångrar jag att jag inte tog den bra. haha.



"Konserten"
De var skitbra som vanligt, och varje gång man ser dem så får man verkligen ett slag mot ansiktet - de är så sjukt bra mina pojkar. Publiken var verkligen igång, jag menar ~40 000 på ett och samma ställe är verkligen coolt. De var helt galet och underbart. De körde samma setlist som tidigare i sommar, när Jared tar fram sin gitarr - det är då de börjar bli spännande ;). De blev b.la. The Story, The Kill. Och sedan något varken jag eller Charlotte var beredd på.. Jared säger något i stil med "Vi har ju ett album nu som heter This Is War...och" och lite småprat. De första i mitt huvud är, och jag säger det till Charlotte, "TÄNK - om han spelar alibi.." jag hinner till "..ali.." och han börjar sjunga "No warning signs, no alibi" vi får spel och börjar skrika lite fint. haha. LYCKA. Den har varit en låt som vi verkligen har velat se, blev en chock att faktiskt få den.

K&Q började och de kom en jobbig kille bakom mg, efter att inte ätit/druckit ngt på hela dagen så pressades min bröstkorg mot staketet, och eftersom jag visste att de var sista låten och att de bara skulle dra sen ville jag komma över. Charlotte hoppade också över då. Dock var vakterna cp och trodde vi ville upp på scenen. Och bokstavligt talat KNUFFADE bort oss. Yeye. De filmade även i Closer To The Edge, vi tog upp vår flagga så högt vi bara kunde. Hoppas den syns!



Efter att 30STM hade spelat, var vi höga på lycka och sprang för att "växla pengar". De gick rätt fort, då köpte vi en cola och vatten. ÅH vad gott det var. Sedan, fortf. höga på lycka tänkte vi gå till där alla kör ut/till festivalen. Dock fick man gå en bit. Men de hände inte så mycket där och vi bara fortsatte gå. När vi kom till en spårvagnsstation så hade dem slutat gå. Skit då. Så Ja, gott folk, som om vi inte hade gått tillräckligt, så tog vi en promenad HELA vägen till Gamla Stan igen, för att gå till Donken. Och sedan tillbaka till vårt hotell. och då var våra fötter döda.  Så skönt de var att krypa ner i sängen, fast egentligen ville man inte, för då skulle de bli morron och dagen då vi skulle hem....



RSS 2.0