new in

tröja brungrå - JC Rea presentkort/149:-, Veronica Mars S1&2 99:- st, hoodie Esprit pga presentkort och lite kexchoklad. Mina kap på mellandagsrean i måndags. Handlade även ett linne på Esprit (resten av presentkortet) 2 lösögonfransar 99:- och Veronica Mars S3 99:- idag. Har nördat det sen i måndags, sjukt längesen jag såg hela senast♥

 


its a perfect world when you go all the way

Hatar när man läser bloggar som min, förstår varför ingen vill läsa. Jag skriver för att jag måste ibland, och så vill vi inte ha det. Såna bloggar som endast har ett yttre, där folk skriver om sina dagar & antingen så skriver dem bara om de BRA eller bara om de negativa (som jag tycker jag har gjort. usch!) Därför skriver jag detta som ett utkast nu när jag har det på hjärtat. Känner mig för första gången på ett tag inspirerad och vill skriva. Och jag ska skriva roligare inlägg och börja om (för tusende gången.) Men först en sak innan jag blir jag igen.

Jag har tappat bort mig själv under en rätt så lång tid, mer än vanligt alltså. höhöhö. Självförtroendet har vart lägre än någonsin och mitt tankesätt har varit sjukt. Och det har ändrats sjukt mycket på bara två år kanske. Eller sen jag slutade skolan kan man kanske säga.. Mina tankar är ofta "tråkiga" som vi kan kalla det. Jämnför mig med allt och alla. Vad jag än gör så kommer tankarna in och gör så att jag drar fram en spärr och drar mig tillbaka etc. Tänker allt för mycket på vad folk ska säga och överanalyserar saker vilket slutar med att jag inte berättar saker,  håller en konversation eller beter mig som en normal människa ibland. Pga av det verkar jag nog allt för tråkig & blyg vissa ggr, fastän så inte alls är fallet.

Hade man kunnat spruta in självförtroende i kroppen så hade jag gärna gjort det, tyvärr går inte det. Självförtroende är verkligen en sak som är ett hell att leva utan. Dagar går upp och ner hela tiden. Tankarna kommer in och spökar. Om man själv inte tror på sig själv, vem ska då göra det? Det känns som att det inte går att ändra, att jag aldrig kommer riktigt tro på mig själv. Varför jag skriver detta är för att jag känner att jag har kommit  till en vändpunkt. Jag vill våga mer saker, och ta mig an livet mer. Känns som att hela livet har gått, alla andra har upplevt skitmycket och jag sitter på samma plats som tre år sen. Och genom att börja plugga så känner jag att det i alla fall är en början på något nytt. Jag ska verkligen försöka. Alla andra kan ju, så varför skulle inte jag? Det känns naturligt att tro på sig själv och göra sitt bästa av sitt liv. Kan ju visa sig att detta bara är en bra period och att jag nästa vecka kommer vara där & tänka likadant etc men men..
(skrivet 23/12-11.)

tar tag i livet lite sådär..

Ska börja plugga till våren, Matematik B (eftersom den gick sådär på gymnasiet haha..det började bra men gick de nedför), Turism, Etik & Livsfrågor och även Desktopp (var tvungen att få 50 P till för att få studiebidrag, men eftersom jag gått media blir den nog inte allt för svår.) Funderade på Historia B också, men tar den nästa gång om jag fortf behöver/vill läsa den.

I slutet av 3e året på gymnasiet började jag fatta de där med skolan, lagom sent sådär. Tyckte de faktiskt var intressant och började engagera mig mer, så är rätt peppad på att börja plugga igen lite smått. Känns bra att göra något vettigt i alla fall. En stor jävla sten (fylld med ångest/oro typ) släpptes ifrån mina axlar - nu vet jag lite vad jag ska göra till våren. Ska även läsa Matte B med en vän så det ska nog gå skitbra! Vi brukar vara proffs på att plugga tillsammans, även om de kan bli lite oseriös ibland.

Imorgon är de julafton YAY! Största mysfaktorn. Tyvärr ingen snö men men, jag föreställer mig det ändå. Skulle någon få för sig att shippa 30STM killarna i ett paket till mig så jag får det imorgon så vore det awesome! Tack på förhand!

julstämning aka snöbollar

Idag har vi (mest mamma..) gjort lite julgodis; knäck, snöbollar och även köttbullar. Blir dock mer imorgon! Idag blev jag också 1400 fattigare, men flyg till london är ju rätt nice. Funderar förresten på om jag ska gå på Reading konserten  med McFly med, som är dagen innan.. Vore mer värt egentligen om man tänker efter. Och så slipper jag vara själv i 2 dagar eftersom jag ändå tog ett flyg den 4e, för att de var billigast.

DET ÄR JUL OM TRE DAGAR!!!! de går så fort att jag inte hinner med. Eller ja, egentligen går de rätt segt eftersom jag inte har mycket att göra just nu.. Vill dock ha mitt ELF paket innan jul tack? Är lagom nyfiken! På tal om nyfiken så är jag både asnyfiken och jätte (!) glad för att de snart är jul, har inte riktigt fattat att man får (och får ge) saker på lördag! wheo, lite nya fräscha nya saker är alltid kul! Undra förresten om de kommer någon sån här snö någongång..


Better Than I Know Myself

Hela låten!!♥
AND....HE'S BACK!
(ifrån adamlambertVEVO.)

r-evolve

[saknar]
[ångest]
[irriterad]
[huvudvärk]
[imissu]
[älskar]
[live life]
[6 av 300]
[nu?]


For over two years we have traveled this miraculous planet. Pushing relentlessly over mountains and seas, exploring this earth in the most unique of ways. All the while learning about this world, and ourselves, through all of you.

Thank you for the dreams. Thank you for the memories. And thank you for sharing this unforgettable adventure with us.
It was the journey of a lifetime and we are so grateful to you all for that.

Please remember

Be brave
Fight for what you believe in
And make your dreams
Your reality.

-JL

Provehito In Altum

music/thoughts

borde sova. Men äh, sleep is for the weak ;) Musik är så mäktigt på något sätt. Som jag skrivit innan i bloggen så när folk försöker uppmuntra mig med bara ord lite spontant så har inte de alls samma inverkan som om jag lyssnar på en låt där de sjunger samma sak. Musik eller om ens bara en låt kan få en känna och ta till sig så mycket. Låter rätt sjukt, men tar till mig musiken mycket mer, även om de ibland bara är för stunden då man lyssnar på dem. Men AAAAAAAAH, vad jag älskar musik. Vad vore livet utan det? Idag har jag spammat Maroon 5. Härligt gäng de där, och asbra. Sen att Adam Levine bidrar en del kan man ju ta någon annan gång. Yes, då menar jag rösten - han har en touch som är väldigt speciell och lägger man ihop de med hans dialekt så blir det..ja. Det man hör. Och, sen är han ju inte ful. Har kommit på att han är en väldigt sexuell person, haha (ni som läser bara whattaaa hell?) men han har alltid något intimt  (ink blickar etc, och han verkar ju inte tacka nej till det heller) med någon tjej i videosarna - i dem senaste så är det ju hans översnygga flickvän. På tal om, så kan ni ju kolla på de <HÄR>, runt 1:40 i brist på annat. Nu svamlar jag också, meeeen, sen är ju klockan halv tre på natten. Nej bör nog sova nu innan de blir 4 sidigt de här. Får se om detta finns kvar till morgonen, känns som ett fylleinlägg fastän jag inte ens har druckit haha.. God Natt! :)

TGIF

 


En fin charmig liten video, totalt ofixad, vaknade sådär inprincip. Kollar på "Im A Celebrity Get Me Out Of Here" eftersom Dougie ifrån McFly är med. Hoppas att han kommer i final, och även vinner hehe! Verkar dock som det. Han och Mark har utvecklad en fin lite bromance! Älskar att se killar sådär och inte sådär...fula och...grabbiga. Ingen utgång idag eller i helgen, ska "spara" pengar. Blir nog dock julklappsköp i helgen.

RSS 2.0