tunes,

När det är börjar närma sig jul drar jag alltid fram filmer och musik som får mig att tänka på julen. Filmer som Love Actually & The Holiday (Grinchen etc..) är ett måste på julen. Såklart är de ju bra men jag relaterar filmerna & musiken till mycket och till många minnen, en del pga av att jag alltid kollar på dem vid jul. Juletid är ju en sån tid man önskade man hade någon. (FOREVER ALONE!)


ayayayay

Drog till Varberg spontant i fredags för utgång & för att hälsa på Lisa. Det var mysigt. Jag ramlade på väg till stället  också - innan jag typ hade druckit ngt dessutom.. Men jag skyller på koncentration, kullersten, lite ewe och dumma skor. Hittade ett litet blåmärke på knät förut. Ifall någon skriver upp tänkte jag. Kanske finns någon där ute som skriver en bok som heter "Janni/Rachs blåmärken på knäna under åren!". Kan säga att jag har fått några där, mest efter konserter men ändå!

Innan jag åkte till Varberg;

Idag är de blåsigt, vårat "staket" ser ut såhär...


Så sjukt fint. Bör tillläggas att vi satte upp staketet i somras..
Jag lagade även mat rätt tidigt ifall de skulle få för sig att bli strömavbrott. Blev en klassisk makaronilåda/pudding. Asgött & enkelt, har inte ätit de sen jag var liten så varför inte. Nu ska jag kolla på någon TV serie eller film.wheo!

sickness & in health.

S-J-U-K. Snorar och hostar. Känns som feber också. Smått irriterande/tråkigt, men men nu får man ju anledning för att mysa i sängen och inte få så dåligt samvete iaf. Köpte den nya harry potter - så blir den och kanske lite chips till när jag har skrivit klart detta. Eller vörtbröd som mamma skulle ta upp ifrån frysen. haha, jomen de är ju nästan samma sak...eller? Såg breaking dawn den 16e. Attans var bra, vill se igen. Imorgon drar päronen till Egypten så blir ensam hemma. Ingen som vill hälsa på lilla mig? :c

secrets;

Fars dag idag, grattis alla pappor :D  Själv ska jag äta middag i stenungsund @ harrys. MUMMA.

x Drömmer om 2 saker. tänker visst inte tillräckligt på't när jag är vaken så de följer mig på nätterna också; 30STM och jobb & sånt där. (dock så drömde jag en natt också att och några vänner satte oss vid ett berg, och på berget kryllade de om små äckliga svarta djur som var som löss fast svarta och större, och ah, de ramlade ut massa ifrån håret :c blev livrädd när jag vaknade. HAHA. sorry förrsten, hoppas ingen åt där eller ngt.)

x Haklinjen på killar är schnyyyyyygt som få, fast den ska vara skarp. Det är i en viss vinkel som det är råsnyggt Haha, har kommit på de för kommer de någon kyss-scen i te.x Gossip Girl (som jag har råkollat på senaste dagarna) så glor jag på killens haklinje. Konstig? Nejrå. (EXEMPEL!)

x Helgen har vara rätt boring, skulle på party i fredags men kände att det var en förkylning på G så stannade hemma och kurerade mig. Ångrade mig naturligtvis men men.

x Skulle skaffa nytt ID i torsdags, men nähe - just den dagen var det stängt för de hade fått nya fotoautomater. Mitt gamla har nu gått ut så måste ha en person med mig när jag ska göra det också.

x Har ingen konsert inbokad nu, nästa blir nog i mars/april. Känns knas, men okejrå! Känns gött att kunna spara pengar iaf.


EMA 2011MTV EMA 2011
Tycker själva galan var sådär, det var lite tråkigt imellanåt.
Kollade mest för att:
x 30STM (och att de skulle vara där var en självklarhet som man redan hade räknat ut innan haha)
x Selena Gomez - älskar henne! (stilen, musiken, hennes personlighet och ja, hur snygg är inte hon då?)
x Adam Lambert med Queen!

30STM vann (2 av 3) för Best Alternative & World Stage, blev aslycklig. (samtidigt som mitt hjärta dödar mig inifrån. Men men!). Adam fick ris och ros efter framträdandet. Men han är awesome. Han försöker inte vara freddie, ingen kan ta hans plats och Adam försöker inte heller göra det. De frågade honom och han blev hedrad och tackade såklart ja. Och gjorde de grymt bra. Kan plika in att jag tror han & F hade lite samma värderingar etc. Men som sagt, galan lite segt ibland. Selena gjorde ett bra jobb tycker jag. Kollade dock på hela, tycker ändå att EMAs (och galor) är mysiga, och skulle gäääääärna varit där.

^^


(mitt korta hår och jag ska ut i göteborg ikv. yay! Uppdateringen är sjukt kass här, men ska bli aktivare snart ^^)


RSS 2.0