Polen> Krakow, 20/8-10 (coke festival)

Vart ska man börja nu då...? - Jo. Vi vaknade, steg upp, gjorde oss klara. Och bestämde oss för att ta en sväng på stan innan vi stack till Coke Festival. Vi gick en sväng i Gamla Staden, som vi också hade gjort dagen innan, vi satte oss och åt på en utav "resturangerna" som finns på torget där (i know, man ska egentligen inte äta där, utan lite längre bort där de är billigare men men, detta var rätt ok ändå). Jag beställde en lasagne; med spenat fick jag lära mig senare och Charlotte tog en toast. Det smakade ändå gott och nyttigt (hur något kan göra det). Vi satt där och chillade, det var skitgött väder och staden var så fin som den bara kan. Vi trivdes som fisken i vattnet.

Sedan runt 12-13 så bestämde vi oss för att gå tillbaka till hotellet och byta saker till festivalsakerna. På vägen tillbaka till hotellet såg vi en skylt med Aviaton Museum, så tänkte att vi kunde likagärna gå dit ist för att ta bussen, jag hade skrivit upp massa sätt att ta sig till festivalen, ändå gick vi. Ett misstag vi senare ångrade en del, dock nu när jag sitter och skriver detta lite mer än en vecka senare så är de bara småkul.

Så vi började gå. och gå. och sen så slutade de med skyltar, så då såg vi några med 30stm tröjor, så vi gick efter dem. Men jag vet inte, nu i efterhand så skulle de säkert dit, men vi kände att de gick cp så vi frågade folk. och LET ME TELL YOU - kommer man typ. nån kilometer utanför Krakow kan INGEN engelska. INGEN. Vi gick hit och dit aslänge och åkte spårvagn osv. De fanns inte skyltat någonstans. Skitdåligt, massa reklam, men ingen skyltning. Frågade massa men de var pekande och "bussssssssss" och "four". Vi hittade dock några tjejer med karta, tur. Men, de hade ändå karta. Och de hade inte vi och de hade skit mycket problem med att hitta. Så när vi kom så räddade vi ju nästan dom. haha.


Vi gick som sagt kl 13:00 (eller tidigare?) så tänkte att vi skulle vara där 14:00 meneee. vi var där 15:40 eller något istället, de säger ju lite om hur mycket vi gick. Vi filmade rätt mycket, och de är sjukt skoj att kolla på såhär i efterhand, vi är sura och söta ♥

Och det var GALET mycket fans där. Jag har aldrig sett mycket 30STM tröjor på ett och samma ställe innan.  Vi kom så att vi hamna på andra-tredje raden. Men kom fram till först andra raden, sedan vid staketet på sidan. Det var en gång i mitten, så de var massa staket. haha. Så där hamnade vi också, längst fram i mitten... Resten kommer i nästa inlägg ;)



Stockholm > Polen, 19/8-10

Vi vaknade innan klockan hade ringt och gick ifrån huset vid 8. Tog tunnelbanan in till cityterminalen och tog en flygbuss till Skavsta. Kändes som en evighet men ändå inte. Jag satt och tänkte på massa, ungefär samma som när jag inte kunde sova kvällen innan. Man förstod verkligen inte att vi skulle se dem IMORRON. Redan då visste man att resan skulle gå fortare än vad man ville.

Vi var framme på Skavsta, rätt tidigt och hann därför b.la kolla internet på datorn (bla lite flyg och mail/om festivalen) och äta frukost. Även om ingen av oss var så matglada. Sedan var de dags för boarding och ingen förstod hur man skulle göra och stå förutom vi. Direkt när jag kom in vid gaten så kände jag mig lite missanpassad, de satt mest polska människor där och inte alls mkt folk. Men sedan när vi skulle gå på planet var det mer folk.  Resan gick förvånansvärt bra, den gick fort och Charlotte var modig & väldigt duktig. Kändes som vi lyfta och landa nästan direkt.

Framme i Krakow så köpte vi tågbiljetter och kollade lite flyg hehehe. Tåget gick jättefort, ungefär 20 minuter om jag minns rätt. Jätteskönt (om man jämnför med till skavsta haha). Ifrån tågstationen i Krakow till vårt hotell gick vi först en omväg (bilvägen?) men sedan hittade vi en annan genväg. (vår väg!<3).

Hotellet var fint men vi stannade inte länge utan gick direkt ut på stan för att upptäcka. Vi gick till Gallerian som låg bredvid tågstationen och jag skulle försöka hitta skor. Dock så köpte jag aldrig några, men Charlotte hittade ett par. Vi åt sedan Pizza (asbilligt). Efter vi hade varit där så gick vi tillbaka till vårt hotell men bestämde oss för att inte ödsla tid på hotellet och gick ut igen, denna gången till Gamla stan eftersom jag minns att de var så fint där.



Vi fick nog så mkt motion i Krakow som en vanlig människa får på två veckor, vi gick och gick och gick...och så gick vi. Vi upplevde staden och höll ögonen öppna. Dock gick vi förbi dem, surt. Och ja, vi visste att de skulle gå där. Och de var där samma tid osv, men vi gick förbi dem.




Stockholm, 18/8-10

Jag satte mig på tåget i Göteborg upp till Stockholm och Charlotte hoppade på i Alingsås. Vi skulle sova hos min mammas kusin över natten (tackar för det!). När vi kom fram i Stockholm gick vi först i några affärer för att hitta kläder, vi hittade inget vi ville ha och la ner de snabbt. Sen hängde vi på donken ett tag. Sedan tog vi tunnebanan till Enskede där vi skulle sova.
Vi lyckades virra bort oss först, men sedan hittade vi. Det gick snabbt och vi la oss rätt tidigt, kommer ihåg att jag var vaken aslänge för att jag inte kunde sova, var för nervös/uppspelt..

Hittade METRO i Göteborg. Roligt att jag satt och diskutera det med Zara dagen innan..


bye/sthlm->Polen

Sitter här med handduk på huvudet, åker till göteborg om en timma. Ifrån GBG blir de tåg till Stockholm, sova i stockholm och sedan åker vi till Polen imorron :)

Efter livechatten igår (som avbröts pga att deras internet krasha/stängdes av haha) så blev jag sjukligt pepp och började förstå att jag ska se dem på fredag. FREDAG! Dock sitter jag här lika oförståerlig som innan. Så ja, kommer väl på de när de kommer upp på scenen. Har fortf. inte fått svar ang. kamerorna, men har med mig båda mina kameror så får se. Borde som sagt gå med den gråa.

Aja, HEJ DÅ. HA DE SÅ BRA SÅ SYNS VI OM...5 DAGAR ELLER NGT.

POLAND

På onsdag (imorgon? O_O) åker jag och Charlotte upp till Stockholm, dagen efter åker vi till Polen. Vi har en chilldag i Polen innan festivalen. Och de känns väldigt skönt. Jag ska försöka köpa mig ett par converse också. På fredag är festivalen :'D. Och de skriver att man inte får ta med sig kameror som är > 5 megapixel. Jag vet inte hur de är med det, eftersom på massa ställen så säger de att de är förbjudet med kameror men folk har ändå med sig det. skall försöka få in min gråa iaf, de står inte hur många megapixel de är men ja. Roligt att många nya mobiler har runt 8 mpxl. Haha.

Så ja, mycket att göra innan imorron. Borde sätta gång! kanske blir snabb uppdatering innan jag åker.


5

5 år är lång tid. De är liksom halva 2000-talet (hittills då x>). Fort går det.

5 år - sedan tokio hotel släppte Durch den Monsun


Hur spenderar ni dagen?

Själv sitter jag i ett tomt hus och lyssnar på welcome to humanoid city tour. Känns de bra? mja. Ensamt? Ja. Ogillar starkt att vara ensam på såna här stora "event/händelser." I alla fall grattis (varför säger man grattis? Gratiis att ni har klarat er såhär länge? haha) och jag är stolt som en kyckling mamma

UPDATE:
Jag har bestämt mig för att åka till Torp för att hitta en regnponcho ;)


Theres days like these I miss you the most




kulturkalaset

Stack in till GBG och var inne runt tolv, träffade Charlotte och vi gjorde typ inte speciellt mycket till en början, sedan gick vi och kollade på Early To Bed som hade någon akustiskt spelning, såg dock ut som att alla förutom sångaren var påväg att somna.. Efter det så blev det Timo Räisänen. Trevlig och charmig som vanligt. Sedan var de dags att se Oskar Linnros. Efter de blev de lite Amanda Jensen, lyckat. vi kom fram så vi hann se två låtar.

Vi väntade trekvart tills Teddybears började spela, såklart började det regna DÅ. Under hela dagen hade de varit skitvarmt men de kunde inte vänta med att regna längre.

EDIT: lite bilder kommer här nedan, och ja alla är mina :)


Timo


Oskar


>

why do this always end up with tears?


I fell apart, but I got back again.


1. Jag vill flytta.
2. Imorgon ska jag till Göteborg, kommer nog bli trevligt.
3. Ska upp kl nio, borde sova.
4. borde, men kan inte nej.
5. världens bästa band om ca 8 dagar.
6. Denna bloggen ska bli mer intressant.
(7. vilken barnunge man kan vara ibland, though, i never cries. men man är bara människa.)

Welcome To Humanoid City

Jag fick hem denna DVDn idag på posten. Jag blev lagom chockad, trodde den skulle komma i slutet av månaden.



Det var en del beslutsångest ifall jag skulle se den, jag ”pallar” ju inte ens tyska TH låtar så skulle jag då palla en hel live dvd? Men efter många men och om så satte jag på den.  Fick se den där menyn/intro saken 5 gånger innan jag ens kom in på menyn. Störande. Men allt som allt så var DVDn fin. Härlig, bra och de var Tokio Hotel. Jag blev även påmind att det är en sak jag (alltid ha velat) vill göra. Både framför och bakom scenen. 

Det är alltid synd att de är så perfekt, då menar jag inte showen i sig utan…. De kunde sagt ngt mer spontant nångång. Ack vad jag saknar dem, helt galet.  De är verkligen något spciellt med dem.

Jag hade ångest/ont i magen före, under och efter. Men thats the way it is with TH.  Nu är det nån timme sen sen jag såg den och jag vet inte, magen gör inte längre ont, jag har inte längre en grop/gråt i halsen. . Det var många ”jag pallante….” och konstiga kommentarer och såklart  skratt/leenden.

- Så ja, kort sagt var det blandade känslor. (även om man kan sammanfattar alla de känslorna till en slutsats: i<3you)

occam's razor

"entities must not be multiplied beyond necessity"




(inte min bild)

INCEPTION.

Det blev bio med Malin idag i Göteborg, vi såg Inception och tror att båda var helt tagna efteråt. Sjuktligt bra. Hade höga förväntningar men den levde upp till det. (Christopher Nolan säger jag bara..Och såklart stod Hans Zimmer för musiken). Skådisarna gjorde även ett väldigt bra jobb.  Älskar såna här filmer som man verkligen blir påverkad av. Man har så många frågor. Och man vill bara ha MER

Bort ifrån verkligheten, bort till en annan värld. Man blir på något sätt inspirerad av filmen, jag vill hitta... göra något liknande, dvs fly ifrån verkligheten. Undra hur många som börjar studera det undermedvetna och drömmar efter att ha sett denna? - Jag erkänner, är sugen på det.

andra exempel är; Mr Nobody, Jumper, Avatar.. Finns många fler. Jag får även "den" känslan av Hurricane med 30STM.




Dax Shepard/ Parenthood

Programmet "Parenthood" börjar alldeles strax på TV3.
Jag älskar serien och ville berätta om Dax's snygga tatuering som jag har fastnat för.
Såg den i "When In Rome" första gången och ja, gillar den helt enkelt. 
Den är snyggare när man ser den IRL (eller ja, i filmer/serier).


en vän med en bil

Att sitta på en buss och åka nån timme eller längre  och lyssna på musik är otroligt skönt. Man hinner tänka och njuta av den bra musiken. Jag satt här om dagen och lyssnade på musik hem ifrån GBG. En Vän Med En Bil med Håkan Hellström kom på och jag blev grymt sugen på sommar, roadtrip och vänner.




mr nobody

Idag åkte jag till Göteborg och mötte upp Charlotte, jag var ute efter en väska och hon var ute efter en plånbok. Dock fick vi därifrån både väsk och plånboks-lösa. Attans att de skall vara så svårt, dock hittade jag en väska som är UR-snygg inne på nelly.com (denna) men mja. Den är inte direkt jättedyr men inte billig heller 8D. Får se.. Skall försöka leta vidare lite till.

Vi gick sedan på bio och såg Mr Nobody. Ju mer man ser den, desto mer förvirrad blir man när den slutar. Den är fin och skitbra gjord och så - det är också något som slår en mer och mer ju mer man ser den.




Använde även min ansiktsmask jag köpte igår och blev en Kerrang! rikare.

RSS 2.0