BMTH/METALTOWN.

Som jag skrev i förra inlägget så fick vi tillåtelse att gå och kolla på Bring Me The Horizon. Det var dem vi ville se på metaltown (och ETF för min del), men inte riktigt ville eller kunde pröjsa 1500 för (?). Vi var där bara en timme innan. Och fick ändå helt ok platser. Gött! Det var verkligen sjukt bra, ägde hela metaltown. Och de verkade verkligen vara på topp i humöret också, de gav smickrande kommentarer och var allmänt crazy!  Och publiken var awesome! (dock inte på vår sida men ändå!). Kändes som att vi var de enda som vrålade och sjöng haha. Vid ett tillfälle (Anthem) så ville Oli att folk skulle komma och ge honom en high five, var väldigt många som faktiskt crowdsurfade. Det gick verkligen jättefort och plötsligt var det över, var överlycklig efter - SÅ BRA LIVE ÄR DEM JU. Man får mer än mer-smak. Hade inte kameran med mig eftersom de regnade, men tog några med mobilen..


West Coast Riot & Metaltown

Blev som sagt funktionär på Metaltown (även charlotte & vi fick samma tider) & jag kunde dessutom vara med på kvällen på West Coast Riot så såg Sum 41 & All Time Low och även lite Millencollin däremellan. Sum 41 var sköna live, känns asgött att bocka av dem också. Kul dock att de var ca 5 timmar innan ATL började, men de gick ändå rätt fort.. Kommer dock inte ihåg vad vi gjorde för att fördriva tiden..Chillade antar jag. På fredagen var de jobbdags och vi skulle stå i garderoben. Myyyyyycket spring fram och tillbaka; dock fick vi beröm haha! Ville se ETF men de funkade inte...Fy. Nästa gång de kommer måste jag se dem. På kvällen så var vi så trötta att vi åkte hem. Tråkigt men sant, och såklart småångrar man det i efterhand. På lördagen skulle vi sälja öronproppar & regnponchos. Och vi trodde vi skulle gå runt med såna lådor först, men nope - vi fick väskor ist. Och de var aschill, för de sa att vi fick göra lite som vi ville. Vi sålde dock inte speciellt mycket till en början, men så började folk komma och vi sålde mer och mer. Kom även en rätt full människa som torkade av sig på mig, jag fattade inte de först utan lät han göra det men sen såg jag och typ utbrast "eh men du, de finns ju en vattengrej där om du behöver tvätta av dig vettu!" men det var tydligen inte intressant hm. Vi träffade ett par roliga förlurer och de var betydligt roligare än att stå i garderoben. Ett tag innan BMTH började spela fick vi gå och kolla på dem, skitschysst.. Och de var så jävla bra. Kommer ett eget inlägg om den spelningen sedan. Vi såg bla Parkway Drive, A7X, All That Remains och Korn. Inte hela spelningarna på alla, men pga att vi just sålde öronproppar så kunde man ju smygkolla och "sälja" samtidigt.


Ursäkta, att bloggen är väldigt dålig och att jag är dålig på att uppdatera, skall försöka bättre på det. Och som sagt, BMTH kommer ett inlägg för sig. Tog något mobilkort för hade inte kameran med mig eftersom det regnade rätt mycket.

Get Your Heart On Review

De låtar som vi redan har hört har jag tyckt har varit super bra, alla är väldigt upptempo och bra. I de riktiga Simple Plan stuket.  Skriver en beskrivning för varje låt som man inte har hört nedan. Jag börjar helt seriöst tro att jag och Simple Plan har sammanlänkade hjärnor (like HP & you-know-how); jag börjar lyssna på en låt, de är mitt SP, jag vet precis hur de har gjort och hur de kommer låta härnäst. Jätte konstigt. Spelade in en video på mig själv när jag lyssnade på låtarna för första gången. haha. Dock tänker jag inte lägga upp den här, lite för pinsamt!
EDIT: Kan ju inte säga att de genomtänkta beskrivningar, skrev ihop detta väldigt fort men iaf, de första uppfattningarna jag fick av låtarna i alla fall.

Astronaut: basic låt, börjar med en akustisk gitarr. Och trummor som sedan kommer in. Och fint gung, och ja, en sån där tänka-till-om-livet-låt. i alla fall jag personligen börjar tänka på saker av ting av såna låtar. man glömmer bort att lyssna och sjunker in i tankarnas värld. Fin & bra låt!

Anywhere But Here: Upptempo, fast inte jätte upptempo. Om att vilja vara någon annanstans & fly vardagen. den börjar också rätt lugnt med lite "beats" och sedan kommer trummor in i refrängen, också en skön låt som man bara..lyssnar på. Jag kommer på mig själv att sjunga med i den.

Summer Paradise ft K'Naan: en skön låt i Jason Mraz stuket, man täker på stranden, sommar och bad. Och att njuta i solen med en drink kanske ;>.

Gone To Soon: En rätt känslosam låt, om att "förlora" någon för tidigt. Eller ja. En fin, "följsam" melodi.

Last One Standing: Upptempo - en låt som peppar. Namnet säger ju sig själv, speciellt på denna visste jag hur de hade gjort när jag lyssnade på den. Typiskt Simple Plan.

This Song Saved My Life: Finaste låten på hela albumet tycker jag, den börjar fint med piano. Pierre kommer in samtidigt som en gitarr. En låt som fansen har skrivit med dem, om deras fans och hur mycket de uppskattar dem. Vid sticket kommer det in fans och sjunger "this song saved my life". Gillar när band involverar fansen i deras musik!

Allt som allt har albumet en bra blandning av låtar, man märker starkt att de är mitt kära Simple Plan. Och jag är superglad att ha dem tillbaka, började nästan lipa jö ♥ WAAAAAAAAH! Vill ha mitt fanbundle sak NU!1. You Suck At Love

2. Can't Keep My Hands Off You feat Rivers Cuomo

3. Jet Lag feat Natasha Bedingfield

4. Astronaut

5. Loser Of the Year

6. Anywhere Else But Here

7. Freaking Me Out

8. Summer Paradise

9. Gone Too Soon

10. Last One Standing

11. This Song Saved My Life


the glee project

sitter & kollar på "the glee project"; ett realityprogram där de är 12 personer som tävlar om att få en bi-roll som är med i 7 avs. nästa säsong av Glee. I wish att jag också kunde sjunga och sånt där - då hade jag joinat direkt! har fastnat för en som heter Samuel, kan ju ha  att göra med piercingen & hans tatueringar tror jag, men gillar han starkt på något sätt.. Och Cameron var det också något speciellt med. Men de är alla väldigt bra!  Igår blev de en spontantrip till Götet och hämtade b.la ut mina Harry Potter biljetter, midnattsvisningen! Idag får jag se vad som händer..


triads. / den var tvungen att finnas på min blogg.


(bilden var på något sätt snygg whats up with tha microphone btw? FAN vad jag är sugen på att tatuera mig. Funderar på att göra en liten fastän jag inte riktigt har råd. njaaaee. Borde inte. Råna bank? jao)

classic

kan inte säga att jag lyssnar på klassisk musik, men något jag ÄLSKAR är soundtracks. Pirates of the caribbean, harry potter. Hans Zimmer, Danny Elfman, Klaus Badelt, John Williams etc, haha. Just nu spelar jag requiem for a tower & live and let die på repeat. Klicka på dem för att lyssna i spotify. Har insett att jag gillar all musik. (kaaanske inte så mkt jazz & gospel etc) men jag har i alla fall sjuk blandning.  Tror jag måste se Requiem For A Dream ikv, för satan vad man blir sugen att att se den av den requiem-låten som jag nämnde ovanför. Den är väldigt intense så får se om jag ser den eller inte, man blir mind-fuckad till hundra. Men har ni inte sett den så iväg med er och se den :)  Annars så har jag sån sjuk mensvärk så idag har de inte gjorts så mycket, tyvärr.

you won't find faith or hope down a telescope

mitt älskade the script (som jag har stora crawings att se igen snarast!) har nu en fin video till Science & Faith.

;


studentfirande & funktionär

I tisdags så tog Charlotte studenten. Hade inget annat för mig utan gick på den + mottagningen. De var jättetrevligt, kunde dock inte låta bli att tänka tillbaka på min egen student. Vill igen tack! Fick även reda på att jag har blivit funktionär på Metaltown och West coast riot. Najs! Kom dock på att de är nytt område. Yeye, hoppas de går bussar eller ngt dit ut dåva, men de lär de ju göra. Dock är jag nog ensam inom min vänkrets med att vara funktionär på de festivalerna, om någon också har blivit det kan ni gärna hojta till. Haha.


RSS 2.0