I'm gonna do it for you, dear sister. because you never got the chance.
we used to be friends a long time ago

har fått sommarjobb så är lite upptagen med introdution och sånt med det, börjar officiellt i början av juli. Ska bli skitkul med något nytt, känns bra fast nervöst såklart. Så har inte riktigt haft tid eller något kul att skriva om. Det har jag inte nu heller men skriver ändå. Veronica Mars marathon har pågått sen ja, nån vecka kanske. Ska precis sätta på första avsnitten på säsong 3. Annars så lutar de mot London i augusti, saknar staden lite för mycket (okej, mest shoppingen dårå), hade gärna åkt nu om det hade funkat.

Idag har jag varit kär i kärleken som vanligt. Älskar när man verkligen ser kärleken mellan två personer. åh! vill med finna mannen i mitt liv. haha.

Bjuder på en sjukt bra låt, passar till det mesta, man kan tro att den är en väldigt lugn låt men så kommer den till liv i refrängen. Kan inte sätta fingret på varför den är så bra men den är perfekt för inspiration, drömmar, när man åker reser etc. Den har tydligen varit med i greys anatomy & nu senaste cougar town. Upptäckte henne pga att hon var med i PLL med Hey Na Na (scenen då Aria smyger in på Ezras letion med en slips runt halsen haha). Hon kom ut med en video till låten i slutet av maj. Vet inte om videon förmedlar det jag känner när jag lyssnar på videon direkt, men den är fin!

2012.06.01

huuu, det råkade bli lite shopping sådär på kvällskvisten. Firar dagen lite, because Im worth it! bra nyheter, MVG i desktop (som fd medieelev så hade de varit smått pinsamt annars) och godkänt på nationella i matte B och gått igenom kursen utan att få göra om något eller så och därav fått G i kursen. hähä. Brukade aldrig shoppa innan, fram till 2011 så vart de KANSKE några toppar/tshirtar per år typ. Men denna våren har jag verkligen gått loss. Men man kan ju lugnt säga att min garderob (eftersom jag som sagt aldrig har varit en som shoppar) behövde det. Dock så landade allt på 48 Euro med frakt dvs 430 ca - helt ok ändå för det jag fick:Så det är det jag har spenderat kvällen med; glott igenom hela forever21's sida -  ville mest ha toppen och köpte de andra för att "tjäna in" frakten. Men halsband för 10 spänn kan man ju inte säga emot.


RSS 2.0