Troian Bellisario appreciation post.


The Hunger Games

Jag tänkte att jag skulle skriva en liten recension om the hunger games, och skriver detta med en spoiler text, texten & teckenbakgrunden kommer vara svart, så att kunna läsa texen; markera texten helt enkelt.. (och skriver rätt långt här så att mina (få) följare på bloglovin inte ska råka läsa på bloglovin.

SÅ JÄÄÄÄÄVLA bra, Mmmmhmmm. Ge mig 2an & 3an tack?! Skådisarna är verkligen klockrena måste jag säga, flera saker var som jag hade tänkt mig. Visst fanns det saker som man reagerade på, "oj men så där var de ju inte i boken...." och så. Men överlag som film så var den skitbra, smidigt och bra överförd till film. Bör tilläggas att jag fick något ryck och började nästan lipa när "lionsgate" och texterna kom fram. The cave scene var najs, som Josh hade sagt många gånger haha. Kände redan i trailern och när de blev castade att skådisarna skulle vara bra. Tvekade lite på Liam, men det gick över rätt snabbt. Både Jennifers & Josh speglar karatärerna en del, så tror det är därför de passade så bra till rollerna. Alexander Ludwig som spelar Cato gjorde ett mycket bra jobb med. Åldersgränsen blev ju 11 tillslut, men våldet etc var inte mesigt eller så för det. (kunde ju tekniskt/logiskt sätt vart mer brutalt såklart, men det räckte för att göra de trovärdigt etc). Dock så tänkte jag att muttarna skulle vara mer groteska än de var. Och scenen där de planerar att äta bär kunde varit lite längre, och mer känslosam (mellan dem två haha!). Men åååh vad bra den var.


Ska se den imorgon igen haha, 14:30. Får se om jag ändrar min recension då dvs utöker den för har säkert glömt massa saker och så. (ps. första gången jag testar på sån där, markering på texten. därför ser de mongo ut...ds)

filmdags/ THG!!!

finally, ska om en halvtimme eller ngt gå till bussen och dra in till Göteborg, där blir det bio! The Hnger Games! ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. är rätt excited, märks eller? asdfghjklö. försökte göra en Dutch Braid förut, men det gick skit. Har aldrig varit bra på såna tjejiga saker haha, Jag börjar md sånt nu istället.. haha.


my new baby!

denna godingen kommer till mig i början av april! GÖTTTTT. can't wait lite sådär..

things to look forward to:

- The Hunger Games-filmen, lika nördig som alltid! kissar på mig av längtan, men snart!
- London 4-10 April ink shopping & konsert!
(Ska bara fixa boende med, eftersom där jag brukar bo så svarar de inte/finns inte numret kvar  buhu, SÅ TIPS PÅ BILLIGT BOENDE I LDN TACK!)
- Ny telefon innan eller efter London, vill med ha massa coola appar och sånt, men mest vill jag ha spotify.  Eftersom jag har planerat att börja powerwalka och sånt nu när våren kommer igen. Då måste man ha musik!
- Simple Plan 17 April!
- Klara Matte B och bli klar med de andra kurserna haha.
- Sommaren och värmen!

blue water high

När jag var mindre, runt 2006 eller tidigare (senare)? kollade jag på sommarlovsmorgon på tvn, eller mest de engelskpratande programmet senare som alltid brukade vara. Och en gång sände det Blue Water High - oj vad jag följde den slaviskt haha. Såg alla säsongerna på tv och totalälskade klimatet och deras dialekter. Kollade på Pretty Little Liars förut och kom att tänka på BWH pga Lachlan som var med i BWH är nu med i PLL. Att en serie kan ta en tillbaka till sommaren man var  liten och hade det gött. Funderar starkt på att se om serien, såg nu att den finns på SVT play... Någon som har sett den?


RSS 2.0