Summer in...Sweden


(runt sju på kvällen)

nylåtnylåtnylåt (adam lambert - outlaws of love)

finaste kan man ju sammanfatta det.

life's a bitch, and so are you.

Steg precis innanför dörren, blev först en tripp till götet & mediamarkt och sedan hem & äta - sen iväg till Uddevalla och fjordfestivalen, nice dag helt enkelt. Så sjukt gött väder med, runt 30 grader. Att man kan vara ute till sent i linne är underbart. Suger dock på att fota.. Har dock ett par bilder som jag skulle vilja lägga ut men vet inte riktigt om jag får.. Skall i alla fall försöka ta kort imorgon och rensa kameran så de blir några bilder här. Suck.


savoir adore,

Idag har jag chillat runt hemma, träffade Ewe och vi har hängt hemma hos mig med serie-tittande och prat tills kvällen - nice! Skulle egentligen gått ut, men känns så segt att åka ensam ifrån ett ställe och ha en bit till göteborg. Sucks. Imorgon blir de dock bio i Göteborg, Harry Potter igen, är galet taggad har varit sugen på biopopcorn, bio & HP hela veckan. *nördvarning*. Vet inte om de syns på bilden, men min lugg (& håret) är typ lent och ser lite slickat ut.. men gillart..


the glee project (2)

Känns lite som att jag är ite synsk, både Samuel och Cameron är fortfarande med. Här är deras videos ifrån senaste avsnittet:
tycker lite synd om Cameron dock, han hade/har flickvän och fick sjukt dåligt samvete, och Lindsay kysste honom för att Marissa kysste Samuel (för HON var tillsagd att göra det och var modig nog att göra't.) fult tycker jag dock. Läste dock nu att Lindsay också var tillsagd att göra det.. Jaja. Men iaf. De är båda kanon bra fortfarande i alla fall..

moves like jagger

Lyssnar bland annat på denna : - den (& albumet) har gått på repeat sen den kom ut. MUMS. Maroon 5 är ett band jag vill se live. Sedan att Adam Levine inte är helt ful är ju ett plus..Idag ska jag inte göra mycket, har dock väldigt tråkigt, så funderar på ett TVD maraton ikv. Long time no see! Måste ta tag i mitt liv snart alltså, har typ inte gjort något på skitlänge, måste ut och socialicera(?) mig, mest på grund att sjukdom och att jag bor som jag gör haha. Usch!

Detta var i alla jag innan Harry Potter.

harry potter & the deathly hallows part II♥

Den var jättebra - perfekt slut. Läste om boken innan och flertal grejer var som jag hade tänkt mig. Neville var så söt. Och ja, haha, kan inte skriva så mycket utan att spoila. Men kort sagt så var den awesome. Blir konstigt att inte se något mer Harry Potter. Man har ju ändå växt upp med det och jag personligen har alltid älskat HP, och verkligen utvecklats med dem, menar - under högstadietiden ville jag typ vara emma watson och de var HP det kretsade om i film/bokväg. haha. Ledsamt, vill inte att de ska vara slut, har inte riktigt förstått de heller. Samtidigt är det så jäkla coolt att kunna göra 8 (!) filmer och att publiken hänger på, de visar ju hur bra filmerna (och naturligtvis böckerna) är. Skall bli intressant vad skådisarna ska göra nu, de har ju gjort andra projekt också - men de har ändå alltid kommit tillbaka till harry potter, men inte denna gången..Exciting.


artifact

Försökte stå emot, men eftersom alla spammade med GIF;ar och texter/bilder så var jag "tvungen" att kolla. Det är en film/dokumentär som 30STM har gjort, den handlar om när de gjorde sitt album m.m. Denna delen (det är en förhandsvisning, det ryktas om att hela filmen är runt tre timmar haha. ) fokuserar på när de blev stämda på 30 miljoner dollar. (är säkert ingen som har missat de dock). Den var fin, och intressant - jag är sjukt intresserad av sånt här. Bakom scenerna, jag älskar sånt. Mycket olika tankar och funderingar kom upp efteråt.

Tänker absolut inte lägga in bilder eller något för att de finns dem som inte har sett och inte vill se, och eftersom jag var en av dem haha, så vet jag hur det är. Men detta var ett citat. Ett annat citat var:

"just follow Shannon and you're good!"
- Tomo Milicevic.

Vilket jag tycker stämmer, Shannon är bättre än bäst, det är Tomo med. Det är alltför många som bara ser J och det tycker jag är synd, även om han är bäst han med. Arrrrgh. ska försöka lägga band på mig själv och inte skriva om 30STM så mycket, ursäktar för det.

 


deathly hallows P2 premiere

This pretty much covers it all:


(alla var annars väldigt fina, min Emma var awesome som alltid. Satt seriöst och grät en skvätt. Blir störd på att allt krånglade så att de tillslut blev att jag inte åkte.)


möte/ont i halsen

Sitter och hänger i sovtröja på mitt rum och lyssnar på musik. Ovanligt! Ska åka på ett möte runt två, de blir nog intressant. Dock så håller jag på att bli sjuk. fast nä, jag är redan sjuk. halsen gör ont som attan och ibland hostar jag till sådär mesigt. Haha knaprar zyx så de blir nog bra. Kollade på Switched At Birth förut, och tror att dem och Pretty Little Liars har samma (kommerintenamnetnumen) sån som väljer musiken. har hört flera låtar ifrån PLL där i. Mitt hår är rätt kaosartat för övrigt, borde klippa mig snarast - vart klipper jag mig i göteborg? (vill testa något nytt ställe minsann.)


30 Seconds To Mars; Peace & Love 30/6 2011

Jag brukar ibland vara seg med att uppdatera om konserter pga av lathet. Men denna gången vet jag inte alls vad jag ska skriva. Vill inte heller ta tag i bilderna för vill konstigt nog inte bli påmind av torsdagen. Det var annorlunda denna gången, man förstod som sagt varken innan, under eller efter vad som faktiskt just hade hänt/skulle hända. Vet inte varför det blev så denna gången, kanske var för lång tid emellan konserterna.. Eller så var man inte förberedd på det. I vilket fall så fick vi platser längst fram på höger sidan, mot mitten. Irriterande dock när de har en sån hög scen så att man inte ser. Speciellt inte jag eftersom jag inte direkt är lång. (kan ju lika gärna skriva att jag hatar att vara kort, man försvinner ur mängden. Fanns de någon magisk grej som gjorde så man blev längre så skulle jag inte banga.) Precis innan de började så började det regna lite och såklart slutade de precis när de slutade, vilket Jared också la märke till, kind of. Det hade bytt ut Night Of The Hunter till A Beautiful Lie, vilket vi visste innan och som vi inte riktigt gillar. NOTH är en grym låt live. Inte för att de skulle ta ut ABL utan bara lägga till de andra låten. Spelningen var skitbra, och de var på bra humör, man såg att de uppskattade publiken för de blev rätt chockade. Lite mindre pepp än annars men ändå. Mitt i allt tog Jared ut Emma, och de var dagen efter att hon fyllde år(?) så de blev en liten tårta på scen. Video:

Spelade skiten ur allt, och ja, som en vanligt 30STM (festival)konsert.  Det enda som var minus (och ett stort jävla minus!) var att Jared pekade på oss etc 2 ggr men vakterna vägrade dra upp oss. hade jag varit typ 50 cm längre hade jag hoppat över myself. Charlotte lyckade dock komma över ändå. Och det var hemskaste känslan ever att uppleva Kings & Queens live, själv.  Både jag och charre har haft problem att höra på den sen London och att se den live igen själv drog upp de där känslorna tusen gånger värre. Fick nästan en trumpinne, Shannon kastade den till mig/oss där och den ramlade på marken, men så gav vakterna den till bruden bredvid istället. Så sjukt irriterande, de skulle gjort min dag. Haha, var skitirriterad på min längd där, tänkte att de kanske kunde vara schyssta och ge mig trumpinnen iaf men nope. Inte min lycka denna gång heller minsann. eller lycka och lycka, är ju lycka att få se dem så många gånger som jag faktiskt kan/gör. men ändå, annars har jag fasen aldrig tur. Har för övrigt en jättekonstig känsla, kan inte förklara den. Jag vill inte se, prata om, höra etc något om dem. Ingen aning om varför jag känner så. Men jag saknar dem som en idiot, vill ha en riktig konsert NU tack. En konsert med fin setlist, där vi har all tur i världen. Vore asfint, tack.


peace & love; torsdag 30 juni 2011


Vi drog till Borlänge, de var skitvarmt - riktigt stekigt i solen. Och var lite trubbel att hitta armbandsutlämningen. Haha. Sedan fick vi gratis minicola burkar, precis som i Polen. Sedan chillade vi vid ingången, åt och sådär. Veronica Maggio spelade 15:30 på samma scen som 30STM så vi såg henne, tiden gick fort iaf! sedan var det två timmar tills 30STM började spela. De gick sakta men säkert. Vi har varken innan, under eller efter förstått vad som skulle/hade hänt. Ska skriva om själva spelningen och känslorna kring den i ett EGET INLÄGG. (länkar här sedan!) Efter dem spelade chillade vi runt lite till, köpte chips etc. Kollade lite på Oskar Linnros & M.I.A (för att jag ville visa vem hon var, men charre visste inte vilken låt paper planes var..haha). En egen konsert med Oskar vore något dock. Och vi kollade även på The Ark. Vilket faktiskt var en fin spelning och roligt att se dem på deras avslutningsturné, jag har alltid lyssnat på dem.  saknade dock echo chamber. Gillar att Ola är så stark i sig själv och verkligen vågar vara dem han är. Det kändes dock lite som en predikan ibland men i alla fall. Efter de så gick vi till mcdonalds och tog en glass + vatten för att fördriva tiden, vi satt där i tre-fyra timmar och drog sedan till tågstationen då tåget skulle gå vid 07:55. Alltid kul hur man vid ett tillfälle bara "ge mig en säng, vill sova" och nästan ser i kors. Och när man väl kommer hem runt 15 så är man inte ens trött för tillfället. De kommer ju alltid ikapp en men i alla fall.


RSS 2.0