fortfarande chockad


(hittade ett par tidningar i en annan låda än där jag brukar ha tidningar,
de var mest kerrang och tyckte mig hitta ett samband..)


30 Seconds To Mars tar över världen, har inte insett det. Eller jo, men jag blir chockad VARJE gång någon nämner dem, eller skriver om dem. De är inte vanligt i min värld. Jag blir stolt som en liten kycklingmamma! MINA POJKAR! De senaste året (blir de väl nu XD) gick så fort, och framgången bara steg och steg. Men jag har varit rätt van med att vara ensam och ja, vara i vår lilla bubbla, där jag vet att "ja, hon känner jag för att hon är 30stm-fan".

De har vunnit MAAs/EMAs (you name it) innan etc men nu verkar de vara större än störst, vi (echelon) har visat att vi finns flera gånger på tidigare galor men i år verkar de som att omvärlden också "förstår" och är intresserade av 30STM. Förr fanns de där i bakgrunden, och bara var. Nu har de tagit ett steg fram och jag är så stolt så stolt.

Echelon var något ingen visste vad de var, nu verkar de flesta veta, är som sagt INTE van vid detta, de rycker i mina ögonbryn varje gång jag läser t.ex bloggar och läser ngt om 30STM
Varför man ofta blickar bakåt är en jävligt rba fråga, men -06 och -07 kommer vara två jävla bra år för mig, alltid. ♥

(och ja, så var deras appearance @ mtv avslöjat, men ja, de visste vi ju innan. Men svider lite att jag inte ska dit. Hade man kunnat köpa biljetter till galan hade jag inte tvekat. fan, jag som har velat gå på EMAs varje år typ, NÄSTA ÅR. som jag alltid säger..Men ja NÄSTA ÅR?!)

taggad,

taggad för;
livet (nya livet)
London
kliva ur mitt jobbiga fula skal


Tänk på de positiva, inte negativa (vilket är väldigt svårt för mig som en pessimist haha ;D)

the last song,

klockan är 02;35 och jag kollar ännu en gång på The Last Song, gillar den skarpt - den är fin :) Tycker att Miley gör ett kanon jobb i den!

Samtidigt får den mig att tänka på en sak man mer än gärna undviker, döden. Jag har förlorat en del genom åren (de finns absolut dem som har förlorat fler än mig etc, de finns alltid dem som har de svårare - de kommer de alltid att göra, jag vet inte om jag har rätt att klaga/säga något eftersom många just har de mycket mycket värrre, tex förlorat ALLA de har hållt kärt, men nu gör jag det ändå...) och de gör ont, de tar ett tag innan man förstår, innan man inser.

döden är en riktig jävla skitgrej. Det ÄR jobbigt och det är fruktansvärt när folk dör i förtid etc. Dock tycker jag att man ska försöka tänka positivt, tänka på FINA minnen och tänka positivt. Sörja ska man absolut göra, det måste man nästan göra. We're all humans. Men att försöka tänka positivt. Cancer borde fan inte få finnas.  Kan inte beskriva i ord hur äckligt, onödigt de är. 


När man dör tycker jag man ska vara 110 år och känna att man har levt livet. Och vara nöjd med det man gjort. Jag hoppas de finns något efter man dör, man borde få hamna på sin favoritplats, med sina favorit människor.. Jag skulle t.ex, just som jag känner nu, vilja hamna på ett ställe där tex 30STM, TH och Simple Plan mfl. skulle hänga med mig, alla mina fina vänner skulle vara där. I London och LA.

Fint att jag skriver om en tråkig sak, kan inte tänka mig att denna texten gör någon glad..Brukar som de flesta undvika att tänka på "sånt här" men ibland dyker de upp en tanke, eller så händer de något. Men som sagt, blicka framåt. Fortsätt drömma. Får se om detta finns kvar imorron ^^

E, WatsonSom alla säkert vet (iaf om ni har känt mig länge) så älskar jag Emma Watson! Åh, längtar till 19 då den nya filmen kommer ut!
Just nu är jag faktiskt ensam hemma, föräldrarna är på Kreta, de har varit 27-29 grader i solen.. Sjukt avis! Annat som är just nu är att jag verkligen behöver ett jobb, kris nu ju! Så om någon vet något, säg till! huuu, att de skall vara så svårt usch - verkligen.  Dagen har gått skitfort, jag har städat bland kläder etc och imorgon blir de mer städning, måste dammsuga.

hahaha, kollade på DENNA videon förut, och jag så fort jag såg att Kevin var den som fotade (låten kan ha spelat in liiiiite också - barnrumpan numero 1 kom iaf fram...) dem blev jag rörd, de var seriöst nästan tårar (jag som aldrig gråter till något? Med vissa utantag iof) - så himla söta är Mark & Kevin!! Alla bögpar är så söta som socker ju! Can't get enough!

Ian Somerhalder Cosmopolitan Nov 2010

[pure hotness, watch & enjoy]


moment of truth,

Sitter just nu och lyssnar på 30STM spelning ifrån Lincoln! LIVE! FETT JÄVLA HÄRLIG ÄR DEN, är så jävla avis. <3.
känns nästan som att de är en magkatarr på G, nice job there! Och ja, för att jag lyssnar på konserten.
Så fint att dem åker till London för EN konsert, blir/blev ju såklart lite promo då, men ändå.
Gillar att L490 har blivit "Baklåten" ändå sen Shannon "bakade" @ Wembley, hahaha.

Idag har jag planerat lite till i min framtid, spanat på lite saker och så - nice. Spenderade 1300 på ett hotell igår, känns bra. En natt var de också - japp! Imorron fyller jag år hihi, gratta mig på fejjan vettja! jag vet inte riktigt vad jag ska göra, vill ut men ja. Idk. Verkar ju inte vara någon iaf på FB som verkar pepp på att fira min födelsedag =( huhu.

Gammal header, -08 eller ngt.

tävling a la dennism,


Är med i en tävling hos Dennism.se, en HTC Legend står på spel, var med & tävla du med :)
(skulle vara en fin födelsedagspresent hähä, fyller ju på onsdag)
(klicka på bilden för att komma till tävlingen)

never alone, always alone

Jag är ingen som säger emot, även när jag borde.(mest är de när jag känner att de är "onödigt)" - undviker gärna "bråk" även om jag borde göra N-Å-G-O-T.
När jag lämnar Orust (Sverige?) är de slutttttttttttt på det va. folk tar...och tar..sen tar dem lite till för att dem kan (för att jag är feg och inte säger emot) och ger? nej, de är sällan de. Just för att dem VET.

jaja, Idag ska jag ha kalas, ska bli mysigt :>

Krakow Video

En skitfin video som Charre har gjort, här kan man se lite fina moments (men långt ifrån alla) ifrån resan.


det är nästan hemsk,nej, de är skamligt hur otroligt kass & dålig (etc) jag är..
- ? one of those days.
25/3-11..

..kommer bli en fin dag, jag tänker allt vara där. Kan inte skita i chansen. Även om de innebär att jag måste göra det själv, beror på vad framtiden har att erbjuda..

"
Marks a battle
Still feel raw
A million pieces of me
On the floor

"ps
, vet att jag har ett par kommentarer att svara på, gör det imorron, förlåt :)

söndag 10.10.10

JAG FYLLER ÅR OM TIO DAGAR, 20 OKTOBER - de är sinnessjukt vad tiden går fort! iof så är det officiellt den 11/10 nu..

Har väl inget vettigt att skriva, imorgon tänkte jag ta tag i mitt liv haha. Framtiden har diskuterats i helgen, spännande. 30STM kommer ju ut med en ny video snart, förutom "This Is War" (dock känns de lite som att de rå-matrialet ligger på någon hårddisk/dator och bara väntar..?), och de är till låten "Hurricane" med Kanye West. Av de jag har läst och sett så verkar videon bli super och jag är lagom avis på de som får jobba med Leto. Kolla, jag kallade honom t.o.m för efternamn! De är i alla fall något jag någongång skulle vilja uppleva/se - en jobbande Leeeetho, its a dreaaaaaaaam.

ialla fall, här är en bild på mig(ofixad tyyyp) i min snea spegel (dock syns inte de snea för de sitter längre ner..)


tåkio håtel

Okejokej, så flytten är igång? Har inte skrivit något om detta men kan inte hålla mig längre... (Obs detta jag skriver nu är mina egna åsikter etc) Gillar hur alla (ok, inte alla men en del) är sura och "fan ta dem jävlarna";

jag förstår känslorna - flytten är inget jag hoppade runt av glädje av heller.  MEN de är 21 år. De har ett eget liv, jag har inte modet eller "mage" att vara arg på dem. Haha kan fan inte de, för jag är ju också en som vill flytta till L.A. iaf åka dit. (var påväg att skriva IDOL ist för LA, för att de går på TVn nu XD). Och för att G&G inte flyttar så betyder de ju inte att dem inte kommer vara i L.A.? Många hävdar att de är skitdålig stil av B&T att lämna dem sådär etc. De väljer att pendla istället för att flytta. (antagligen då haha)

Jag vet inte hur framtiden kommer vara, vem vet de förutom de själva?
Hur länge de kommer stanna i LA eller när de återkommer till DE. Och jaja, de har sagt grejer och inte hållt det. De är lite så med TH har vi lärt oss, dålig stil. Klart jag känner besvikelse men kan som sagt inte vara arg på dem.. Sedan vet inte jag hur de ligger till med alla planer och allt, vem som egentligen bestämmer. Så känner inte att jag kan säga något om det ändå.  Detta inlägget blev rörigt, upprepar mig säkert men ..ändå.

i alla fall förstår jag inte hur folk verkar vara genuint arga på dem och deras beslut? Även om jag vet att man säger saker när man är besviken/arg. De går inte att leva som andra tycker, de blir man inte lycklig av - man måste göra de man vill. De går inte att vara TH om de inte gör som de vill och är "lyckliga". De är vuxna och bestämmer, och gör som de känner själva och de är vad som ändå är bäst för dem. Och de tycker jag är de viktigaste. Och de litar jag på.

♥♥♥


KH

saknar Kill Kannah lite sådär. Ge mig dem live nu, tack! Har inte förstått att jag har träffat & sett dem live.  De är lite galet. Förstår det inte, förstår inte heller att jag fick höra Scream live. De var verkligen ett fint moment. Hur mycket jag ser (och har sett!!) upp till dem. Mat Devine är en otrolig människa, jag ser upp till KH men mest till Mat, han påminner mig om de fina året -06 av någon anledning. Varje gång jag lyssnar på KH vill jag göra min tatuering, får se vart den hamnar - ska ha gjort de innan jag dör.It's not what it seems
I still can't believe
That we said goodbye
,det gör ont i hela kroppen av låten, men den är också så jävla fin.
Har ni inte hört låten så lyssna, en utav de finaste låtarna jag vet. Någonsin.


capish?

När folk frågar om mina planer, vad jag ska göra i framtiden, vad jag jobbar med etc säger jag oftat "nä inte mkt." eller "letar jobb ja.". Något i den stilen i alla fall. Folk tror säkert att jag är lat, konstig (you name it).

MEN
- jag har mina planer och funderingar, tankar, väntar på svar ifrån jobb osv. Men jag vill inte säga något, mest föratt jag..

1. inte vill säga ngt förrän de är besämt/det händer.
2. jag är inte säker på vad jag vill eller så.

Får se helt enkelt. Men jag är ingen som langar careface eller tror att jobb inte är viktigt eller ngt. SÅN ÄR JAG INTE. ifall folk får den uppfattningen.

times,

HEJ.
- min portabla håller på att cepa, vet inte om de är sladden eller själva hårddisken. Får väl lämna in den usch.
(som tur är har jag vissa grejer säkerhetskopierade, men inte alla filmer & serier. SUCK! trött på tekniska saker ja!)
Just nu är de även The Guardian på 4:an. Den är bra den. En film är de förresten.


Haha shit va dålig bilden blev, klippte till den i PAINT, men en halvfärdig sminkning iaf.

RSS 2.0