Essen aka TH

Var nostalgisk förut och kollade på folks bilder ifrån Essen (TH konsert i Tyskland -07) finns bara ett ord som sammanfattar de fint: SAKNAR.

SAKNAR

- ....när alla kunde allt och inget om dem och hade de som gemensamt intresse typ. (Ja, tex att folk blev "OMG de är Bills hårspray, kyrell! Han har ju haft den & den också")
- ....Essen och hur alla var där tillsammans, fast man inte kände varann och alla svenskar där.
- ....AVAL - macken
- ....att se alla look-a-like;en
- ....känslan..de är svårt att förklara, men de är något speciellt att sitta och köa länge i en kö (dvs nått/några dygn) där alla är fans och stämingen är på topp.
- ....när någon kröp "däruppe" och folk bar "WOAH TH!!!"
- .... när de flög något över oss och ja alla bara "TH" hahaha <3
- .... tyskar som drar i en som tvingar en bli filmad ^^
- .... den söta ordningen på kön!
OKEJ, ska sluta men de var en fin resa och hela -07 var ett fint år!





FINT!

Vi har fått (köpt) en ny box idag eftersom hårddisken på den andra inte vill sig! men 3 år utan att krångla (förutom sista tiden då) är ju rätt bra!
Annars just nu är känslan: LÄTTNAD.


Nu ska jag äta pannkakor; MUMS! <3


(pusspåbästaSaranereiAussie!)



details

"...there's someone out there who wants to fuck you and someone who wants to kill you."

JL

Adam Lambert True Hollywood Story (E)

ALLTSÅ. Kolla på alla delar och njut, bara njut. Fy (ca tre svärord som ni får välja själva!) vad han är bäst, och denna visar VARFÖR jag älskar honom.



(HÄR är hela playlistan med ALLA delar så slipper ni leta upp dem själva ;D)

spread the word around,

gick precis på promenad, tog väl en halvtimme eller något. Kände mig sjukt pigg jämnfört med innan när jag kom innanför dörren. Men nu när jag satte mig här vid datorn så känner jag mig såhär;

Blev galet seg & trött. Men ska gå och göra té och försöka gör viktiga saker! Mina bilder kommer nog idag också! Wheuo!

HALO

Har precis lyssnat på THs nya låt, Hurricanes & Suns. Känslan jag inte kan beskriva får jag - det får jag alltid med TH, fast de kan iof bara bero på att de är just TH. Och jag vet inte, tycker låten är helt okej, en bra låt overall! Men måste lyssna några gånger och vill gärna få bättre kvalite haha ^^ Men annars så gillade jag den, men det känns konstigt att höra en NY TH låt, är lite tom samtidigt..Yeye Publicerar detta lite senare, nu ska jag sova (kommer inte kunna somna om men iaf)^^



;


nervös.


Filmen/HP&TDH;part1

skrivet 19/11-01:00

Fin rubrik! Jag tyckte filmen var awesome! En sak jag tänkte på var att man egentligen inte kan döma filmen som en film, hoppas inte folk kommer och kollar på den och tror att de är en film. Eller att de personen inte har sett HP innan, för filmen har såklart en börjar; en fortsättning ifrån förra filmen. Men den har ju inget direkt slut eftersom de finns en del 2 (buhuhu ;c) och efter den då pratar vi slut haha ^^  Annars så kom jag ihåg en del ifrån boken osv, och kom på mig själv att komma på hur de gjorde vissa saker (eller ja, vad som hände efteråt osv) - känner att jag har sett lite mkt på HP kanske!

Men som sagt, filmen var lovely! En del roliga stunder som vanligt och vissa klockrena kommentarer. Emma Watson var awesome i den, de andra med såklart, men favoriten är ju Emma (y) Mindre lovely var snöbajsvädret vi åkte hem i, men de var inte så farligt! PÖSSS






GRAVITY

Åh kära Westlife har släppt nytt album, gillar det!
Lite mer upptempo/pop är förra albumet, dock stor mysfaktor!

Klicka på bilden för att lyssna på spotify!

deathlyhallows;





Som alla vet vid det här laget (säger man så?) så älskar (och har alltid älskat) Harry Potter, Imorron ska jag ätnligen se den nya filmen, skönt! Har kollar på halvblodprinsen väldigt mycket sen den kom ut så de är lägligt. Och längtar verkligen tills imorron, inte bara för filmen utan för att ens gå på bio - ska bli så skönt av någon anledning ^^ Såg f.ö harry potter premiären på live stream, alla var så fina och jag blev så ARG för att jag inte var där, skulle gjort de om jag inte hade en annan resa inbokad...Hade hoppats på att de skulle gå ihop men nope.



tävling @dennism

Just nu är jag med och tävlar hos Dennism, man kan vinna presentkort - 2000 kr hos HM!
Klicka på bilden för att komma till tävlingen ^^

you're a firework



Fin video med låten Firework med Katy Perry. Gillart. Dock alltid när folk ska vara udda i sina videos så blir de ibland fail ändå, känns lite så med denna. Men ska inte klaga x) Fin är den! Just nu ligger jag i min säng och hänger, riktig slappdag detta alltså. Min pappa köpte dessutom fel smör/margarin, han uppfattade de som att vi skulle ha vanligt smör, så ingen kladdkaka ikväll! Får handla & göra den imorron.

Blev konstig nog sugen på att se My So Called Life. Får köpa eller fixa på annat sätt, eftersom jag lämnade in min portsabla hårddisk. På tal om (ja, nästan lite iaf)..Ursäkta för allt prat om 30STM ska försöka tona ner på dem, men just nu (och denna sommaren) så har de hänt så mycket i deras karriär och jag blir stolt som en kycklingmammi!

maaaaat

hänger i vardagsrummet och väntar på mat som nu står i ugnen! Ur högtalarna strömmar det McFly (för att mina föräldrar, mest mamma då, gillar dem också och har alltid gjort.) (8)but you said it dont matter(8) lalala

Idag har jag inte gjort ett skit, ska dock baka kladdkaka (om pappa kommer ihåg smöret) och städa lite på mitt rum senare. Jag trivs ganska bra här, på golvet i vardagsrummet; TVn agerar dataskärm, fick det att fungera äntligen! ^^ Dock så råkade jag göra ngt med dataskärmen, de blev dåligt upplösning på sjävla datorn istället.

Skriver mer sen, TJO BITCHES!

(Ungefär såhär ser det ut, fast med en annan hårddisk då xD)

väksjö/götäbårg

Var först i Växjö i helgen sedan på söndag tog jag och hälsade på Charlotte & kollade på EMA's. Helgen i Växjö var mysig, Above The Noise spelades på repeat hela tiden. Då menar jag verkligen hela tiden, förutom då vi sov. Konstigt nog är jag inte trött på den, vill bara lyssna mermermer! De kom en webchatt också med Tom & Dougie så den kollade vi på också, man fick en del skratt! Vi försökte planera lite, men gick väl sådär, pepparkakor gjorde vi med men de gick också sådär. Vi kanske inte var på topp?

Men som sagt, den var mysig och den var skönt att komma bort, Elli & Jenny är två fina tjejer!


EMA's var. bra. som sjutton. Jag blev så stolt så, man såg hur Jared sken upp och var jättestolt över att Kanye var där. Och avslutningskramen/buddie-kramen när han hade sjungt (?) klart var fin. hahaha!
Har även kommit på ett nytt motto som jag ska leva efter (startade denna bloggen för att leva efter samma motto, men nu är jag på G att verkligen göra det också!): TÄNK INTE, BARA GÖÖÖÖÖRT.

Avskyr att ångra saker i efterhand. Nu är de snö här, men de vet nog alla. Ska bli mer aktiv här och sånt bajs. Adam är i Sverige nu och spelar. Jag vill vara där. hääääää.

ceeee ya!


I know you've missed me hihihi!

Hej bloggen!!!!!
har varit borta lite för länge ja ja ja ?

Idag var de begravning för min underbara farmor, den var jättefin! Intim och fin. Min farmor var den bästa man kunde ha, hon VAR en sån där söt farmor som bakade kakor, stickade/sydde etc, hon var alltid glad & brydde sig om alla andra så himla mkt!

Började inte gråta (försökte att inte göra det) förrens vi fick gå upp till kistan och säga hej då (och lägga en ros), för jag såg min farfar - han grät jättemycket och jag tyckte de var så ledsamt men ändå lite "fint", en som sa farväl till sin själsfrände. Jag kan nog inte beskriva det speciellt bra, men nivet, sådär som när man gråter floder till filmer. Tror även att jag förstod då när vi stod där framme. Sedan åt vi smörgås och pratade, fint var det som sagt!

Imorgon skall jag iväg till Växjö över helgen och på söndag åker jag till Charlotte, ska upp halv sex för att hinna se nya TVD så ska (försöka) sova nu ^^

RSS 2.0