douglas booth

HEHEHE. Ja. Kom på att han också har varit modell för burberry och vet att jag har sett honom innan någon annanstans. Varför jag nu visste det. Vissa konstiga saker sätter sig på hjärnan på mig även om jag bara sett en reklambild tex. Såg även en film där han portrait;erade? (näeeee, vad heter det på svenska då? XD) Boy George. mmmmmmmmmm <3. Älskar när skådisar är riktigt jäkla bra och kan ta sig an allt.  His cheekbones is to daj får. Att han är 1992 är smått irriterande dock, jag vill med växa upp och se ut som den åldern jag är..öhö.


20 Juli 2012

Ligger i sängen med pyjamasshortsen på och slappar. Fick tillbaka min dator idag som varit och blivit städad, oj vad den är tyst och inte sjukt varm!

Har tre dagars ledigt nu och det gillas starkt samtidigt som de är skönt att ha något att göra och tjäna pengar påt. Annars har jag ju jobbat, haft en dag ledigt sen jobbat igen osv. Har börjat komma in i det bra, och de saker som gjorde mig nervös eller osäker i början går nu kanon!

Såg filmen LOL för en stunds sen, inget att hurra för! Gillade dock karaktären Kyle & han som spelade honom, hörde direkt när han pratade att han var brittisk dock, de kan ju ha haft sin inverkan. Adam Lambert ska vara med i halloweenavsnittet av PLL och sjunga med Lucy!! ÄLSKART. Nyfiken som få. Jag antar att det inte direkt är någon större roll han skall göra utan mer vara i bakgrunden och som sagt sjunga med henne. Även om jag älskart så vill jag inte se honom i någon större roll som skulle komma tillbaka en del, men det blir det ju inte höhö. Men som sagt älskart eftersom PLL & Adam är två favoriter, kul att se vad dem knepar ihop tillsammans. Fingers crossed.


har man gladpack som ska slängas så kan man ju få för sig att göra detta..

hallå i stugan!

här ekar det för fullt, sitter och äter frukost och är ledig idag. Lite mer än första veckan gjord på jobbet, intensivt kan man säga! bara lite mindre än 5 veckor kvar på detta sommarjobbet. haha.. låter så mycket när man skriver de så trots att jag inte tycker det är SÅ mycket. Det kommer nog gå fort.

Mår sådär förtillfället, det suger lite alltihopa, alla är bättre än en själv och man önskar man var normal eller kunde växa upp någongång & lite framtidsångest - inget ovanligt alltså höhö.. men hoppas det vänder snart blö. Ska till läkaren nu vid 14 för att kika på tån som jag fick penicillin för sen ska jag hem igen och glo på film eller något. Är trött men kan inte sova..haha.


me and my glasses!

RSS 2.0