OSCARSGALAN 2011

Ligger & kollar på oscarsgalan, sjukligt najs! Det är röda mattan just nu och de dödar mig långsamt av någon anledning, det är lite som en dröm för mig. Seriöst, jag+röda matta(event som de)=som ett barn på julafton speedad med red bull. Någon gång ska jag fan vara där. hahaha. På något jäkla vis ;). Vetenskapen av att de är i LA hjälper ju inte kan man säga. Åhhhhh. Spola fram två år (fast ändå inte.) Jag är i alla fall skitpepp på Anne & James ikv! Kommer nog bli SKITbra!


Mila Kunis a moment ago


edit 01:42: åh, herregud! jag döööööör. Scarlett Johansson kom nyss och hon är ju så jävla snygg jämt! Och njäae. Jag vet verkligen inte varför, men jag dör verkligen. Att se alla där och stämningen. Kan dock inte sluta kolla, obviously! Men någongång ska jag fan vara där. aaaaaaaaah. Har nog insett att jag måste jobba med något sånt här jappjappjapp. Fast de har jag iof alltid vetat Kändisvärlden=<3. (nej jag är inget fanatiskt fan  (stalker)eller något haha.) Inte för att det kommr hända, but still.

SKÖÖÖÖÖNT

tur i oturen kan man säga, McFly ska flytta fram de tre första koserterna. Och vi skulle på den första, som tur är har jag varken bokat flyg eller vi bokat buss till Nottingham. Vilket betyder att jag behöver bara åka ca 16 eller 17 eller så. Och det känns faktiskt skönt, mer tid på sig att hitta någonstans att bo och mindre tid som jag behöver vara där eller ja. Utan att ha något att göra. Det är dock naturligtvis tråkigt att de också har blivit framskjutna, konsert på Dannys födelsedag kommer de ju inte vara längre.. Idag ska jag på kalas till min schwester & henne pojkvän, woho. Känns kul nu, när jag äntligen kan andas lite.

EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON.

UA


Har nyss ätit frukost och ska nu åka in till Uddevalla.


hurricane

Usch vad jag älskar 30STM. De chockar mig over & over. Kollar på Q&A ifrån Hurricane visningen de hade i LA, och de är några riktigt roliga stunder där jag nästan skrattar av gråt. (JA, men visst vill vi ha Tomo i Gossip Girl ;>) Och stunder där jag sitter i andnöd och inte kan andas. De inspirerar mig så mycket, finns inte ord på hur mycket. De tar sin lärdom och delar det med oss. VI (the "30stm family") är ETT. Folk säger saker till mig och sånt hela tiden för att försöka peppa på mig (och andra), för att jag ska bli inspirerad  och sånt där, men de finns ingen som lyckas så bra som 30STM. Något jag alltid har sagt om 30STM enda sen jag blev ett fan är att dem är "stort"; det är inget vanligt band. De är ett stort projekt, familj. Det är lite som en religion. Och nej, menar det inte som vissa säger om band och bara "ååaawwh, alltså deras musik är mitt liv, det är min religon - jag tror på dem såhär mkt" (och sedan är det inte alls så) utan att de faktiskt är så att de är något vi tror på tillsammans, vi tror på 30stm.

OJ - nu blev jag djup. ehehehehe. Ska tvätta mitt hår & ansiktet sedan ska jag nog ner och kirra nutella till mina pannkakor som jag ska göra sedan. Fast ingen vill ju äta det med mig huhuhu :(


(bild;google.)

ulrik munther

Jag såg på, av någon anledning på lilla melodifestivalen 2009. Eller inte hela, men såg när Ulrik vann. Och jag tyckte både han och hans låt var bra, den har gått en del på spotify. hahah, fick lite skit för't. Men står fast vid det som fän, jag tror på honom yes! Kollade på Daniel Paris blogg nyss och såg att Ulrik hade gjort en cover på Born This Way med Lady gaga - gillart! Den hade rätt mycket views. Wohoo. Nu kollar jag på Big Brother. Mja,de kan både bli bä och bu. Har dock aldrig gillat BB så mycket, har kollat på ett par avsnitt. Förutom den engelska versionen med massa kändisar då Basshunter var med. haha.




S/I/N/G

computer in action! Och mitt nya laptopbord, väldigt skönt att inte behöva sitta i sängen med datorn i knät. Eftersom den blir skitvarm etc. Förresten, så står datorn på lite saker som inte syns för att de inte ska bli varmt, kändes som att jag borde tillägga det. Och för att folk ska slippa titta undrande på bilden så - yes jag har PLL persona/tema. Ignonera det stökiga rummet(!!)

HEJ/MELODIFESTIVALEN/QX

Okej, snabba tankar på melodifestivalen. Under Sebastians presentation fick jag lite flashbacks ifrån förr i tiden. ojoj, fina tider! Och sedan under hans framträdande så började jag tänka på Damon Salvatore av någon anledning. Gillade låten! Den kommer kanske in på min iPod i framtiden. Sedan tycker jag vi kan stryka den (jäkla) Shirley Clamp (stavning? haha). Nä, jag tycker inte om henne. hehehehe. klart slut på den saken. Playtones var bra, satt dock och funderade på hur de skulle se ut i Tyskland. Andras reaktioner menade jag. hahaha. Och sedan Saade då - låten satte sig DIREKT i huvudet. Woha. Men ja, han ägde scenen rätt bra och man skulle ju inte tacka nej till honom direkt.

Nu kollar jag på QX gaygalan - woho, gillart! (mittstödtillgaypersonerkanfan<ingen>hamissat.com) Lisa Miskovsky sjunger just nu "Just The Way You Are", fint tillfälle att blogga tänkte jag. Carina Berg är programledare; det gillas!

"Detta fält måste fyllas i"


haha, datorn är tillbaka, bara bilderna+dokument som var kvar men det är jag väldigt tacksam för!
Tre namn fick jag också, som stod på varsitt ställe - inloggning/datorn/dokument.
Jenni, Janni & Jenna. Jenna kanske vore något det? haha :D Sitter här ofixad och gör inte så mycket.
Utgång ikväll kanske, jag vill. Men min mage och huvudet) dödar mig.

the computer has returned,

500 kr fattigare men datorn är fixad woho. Hade tydligen för många program som startades med windows ;s. Får tillbaka datorn ikv när pappa har slutat jobbet. Och efter att ett beauty-ngt hade dragit SJUKT mycket pengar ifrån mig och sedan satt in nästan samma summa igen så gick jag till banken för att försöka komma på varför de har gjort så haha. Har inte handlat där med andra ord. Blev lite rädd, ogillar när någon kommer och grejar med ens pengar sådär..Men banken kontaktade dem och vi får se vad de säger, vill bara veta varför de gjorde de.

Så nu är jag glad tjej igen!^^

edit 17:45; jag skall försöka göra en ny header idag eller imorgon. "Måste" göra det på den bärbara och får ju tillbaka den sent ikv/inatt så vet inte om jag kommer orka göra den sedan, kanske blir så att jag gör den imorgon. Så den kommer nog upp imorgon eller så. Nu känner jag mig i alla fall inspirerad till det!

update;

Om man inte fått någon skiva eller så, hur ominstallerar man datorn då? haha just wondering. jaja. Har så jävla tråkigt (och har haft lika tråkigt i typ x månader) så att jag dör.  Skulle åkt till GBG som jag tänkte, men hur kul är de att åka själv då? usch usch usch vad jag vill flytta. eller fösvinna ifrån jorden yta haha. Eller så kan vi spola fram en månad då jag är i mitt älskade London/UK igen. DÄR kan man iaf snacka om att hitta på saker även om man är själv (som jag är hela tiden här känns det som, dumma mej!) Åh, låter som att jag har en väldigt optimistisk dag! xD jaja. Får väl baka eller något då.. eller ta en promenad. Men det är jag med trött på, man tar ju ändå samma väg ändå.



NÄÄÄÄ nu ska vi vara glada :D:D:D.

not so grumpy anymore;

Haha. En som pappa känner ska kika på min dator imorgon, wie! (om de är virus går de ju ändå inte på garantin så han får kika på den först :>) Får kanske tillbaka den på torsdag om jag har tur.. Tur att vi har denna stationära datorn också hehehe.


hej då.....

..världen. haha nejdå. men känns lite så. Inget kan någonsin gå bra för mig? wohoooooo. Måste nog lämna in datorn imorgon.  Hur länge varade den? 2 mån YAY :D SÅ JÄVLA typiskt, för har inte hunnit säkerhetskopiera det jag har på den (som inte är jättemkt direkt men ja.) eller kanske lite kommer inte riktigt ihåg.. Men iaf. har massa filmer och skit där. Och jag vill verkligen ha kvar det, för nästa mån kommer jag ha typ 3 veckor och inte göra ngt, så då hade jag laddat upp med filmer och serier. (SÅ OM NÅGON SOM HAR PÅ SINA DATORER, SNÄLLA KAN JAG FÅ KOMMA OCH KOPIERA IN NGT PÅ MIN PORTABLA HÅRDDIK?:D) OVÄRT. Och som sagt, måste ha datorn nästa månad. helt seriöst, när ska jag ha TUR? Har inte gjort något spciellt med den heller, är mest inne på internet och har inte mycket saker alls på den. har typ 470 ledigt av 500. Och ja,  det går bra tills man ska logga in på användare. Då går det sjukt segt och den stannar, det går inte att göra något och man måste dra ur sladden för att stänga av den. Systemåterställde den förut men de verkade inte funka. Kan ju vara virus, men då boooorde ju mitt virus program sagt något..Som ni märker så är jag sur. Riktigt sur.

trött=skrattar åt allt och inget.

Ligger i sängen och kollade nyss på Bring It On - älskar den! Long time no see. Kollar lite halvt på 90210 också. Dock så skrev någon på Tumblr ett citat ifrån när Jared & Shannon var med på loveline. Och var såklart tvungen att kolla upp det...Det finns dock 8 delar eller något och jag lysssnade precis på första och kommer inte ihåg vart Jared säger "citatet" - men jag höll iaf på att av skratt. Fattar inte hur folk tänker när de ringer in dit men ja. Langar första delen här!

Nu ska jag sova, imorron blir det nytt  90210, pretty little liars, Gossip girl m.m; can't wait!

127 hours


Har precis kollat klart på 127 hours, många tror att filmen ska vara lite seg och sådär. Ink mig själv. Men jag tycker att de hade gjort den på ett sånt sätt att de inte blev oinstressant någongång. Paniken spred sig fort som fan mot slutet (alla som har sett den förstår nog nu) och fattar inte hur man kan...ja. få sig själv att inse och...ja -vill inte spoila något hehhe. Men den var intressant och bra, när en film är verklighetsbaserad så blir de bara ännu mer intressant och jag får så mycket mer panik av att den är verklighetsbaserad. Har dock hört om denna historien innan litegrann. Vilka människor det finns alltså! Känner mig så jäkla kass som ligger här i min säng och inte har gjort något viktigt i mitt liv. hahahha. Nu ska jag kolla på en riktig dokumentär om den verkliga Alan Ralston.


edit: spoiler/om du sett den/vet historien:

kollar på den på YT och är på del 5 utav 6, den finns HÄR. Den var när he did it så att säga, och jag kände hur smärtan spred sig när han berättade om det. ueh.


burlesque

Bestämde mig för att kolla på en film såhär på kvällskvisten (heter det så??)
och de blev helt random utvalt Burlesque,
hade dock glömt att den utspelade sig i LA; passande.
Dog lite av alla utsikts-bilder som kom med ;). Men den var bra!
Annars så har det inte hänt mycket ikv. Fick nyss söta sms av Charlotte. Haha.
På tal om (nästan iaf.) så har många lov nästa vecka :D wheoo.
För mig betyder det mer tillgängliga vänner & fritidskortet dygnet runt; gillas!



in the heat of Los Angeles.

Jag sitter i mitt rum och lyssnar på Los Angeles med Sugarcult och tänkar på annat än jobbiga kommentarer ifrån föräldrar som får en att sänka sig själv än tvärtom, jag tänker på en fin framtid haha ;). Men låten är skitbra, så lyssna på den kära vänner.

idag har jag ätit hemmabakad pizza (vilket märks på min mage D: hahaha, tjockiizz. Nä, jag är inte gravid..De är pizzan, i swear :D). Mamma gjorde degen och jag tomatsåsen och så gjorde vi påläggen tillsammans. Det smakade helt okej. Min dator bestämde sig för att lägga av precis när jag skulle publicera detta förut, så har fått skriva om - typiskt. Rubriken var kvar när jag startade den igen, men segt att de andra inte står kvar!

På tal om L.A. så tycker jag ni kan checka ut min "LA baby"-spotifyplaylist. Jag tänker på LA, och en fin roadtrip i california när jag lyssnar på den. Länkar till både den & låten jag nämnde innan längst ner i inlägget. 
Nej, ska sluta snacka gojja, här är [spotifylistan] och här nedan är det en video med låten, en skitfin video som får mig att tappa andan, bli mållös. Så se gärna på den.

HD Twilight Landing At LAX (Cockpit View)
Uploaded by dchrisper. - Explore exotic destinations and travel videos.

tyvärr så hittade jag inte den som jag hade sett på YT (ingen som jag kunde embed;a xD). Men hittade den på dailymotion (även om jag har förmig att den på YT var längre.) Enjoy!

edit: den på YT var mycket längre, hela låten fick ju plats där.. hm. Här finns en på YT ifall någon vill se hela.

sometimes,

Ibland blir man rädd för sig själv, sina tankar, sätt (sina negativa sidor basically) etc. Men man blir även lättad.









Värre.

RSS 2.0