busybusy

håller på att fixa och packa. paniiiik. gillar inte alls att packa, brukar få med de viktigaste. Men känns alltid som att man glömmer saker. Idag kom jag hem vid 18 så har rusat runt i huset tills nu + suttit vid datorn större delen av dagen. Är grymt trött både i kroppen och huvudet. Borde sova. Men känns som att jag borde göra mer saker då jag ska upp tidigt imorgon och på onsdag. Men ska nog äta lite och sedan lägga mig i sängen och fixa småsaker ist.


(moi i en fläta, mycket ovanligt.)


like nobody else

idag ska jag försöka vara nyttig. dvs göra massa saker som måste göra och jag har massa saker att göra ska jag säga. Och så tänker jag skriva att jag är bra. Och ofta för snäll. Gör tjänster etc utan att få ett skit tillbaka. Har en överraskning med, men de får ni veta nästa vecka hähä. Just wanna let you know that Im alive.
(inget jag lyssnar på annars, har "undvikt dem" - men så la en viss Tom Fletcher ut låten..)

Humor? Yesbox.

Veckans roligaste. Shannon som säger sådär som han brukar, dvs vad han tänker: "Shes like!" och att han drar upp iPhonen och laddar ner appen direkt. Tomos garv. Jared som blir förvånad -  han blir lagom positivt överraskad since han sa lite halvstöddigt "okej, vi gör det." & börjar "emma, hello, email nu" ungefär ah, iaf kolla bara ♥ 

annars så idag har jag inga planer, imorgon blir till Elin för hej då party/grillsak. tiden rinner iväg och jag hinner inte med. Håller på att provpacka med, till vad berättar jag senare. Ny header är påväg ska bara ta nya kort på mig själv, tänkte ha med en liten ego bild i alla fall. Men eftersom jag aldrig gör i ordning mig så.. Men imorron innan Elin kan de allt bli några ^^

Gårdagens middag.. skinkfyllde tortellini och creme fraiche med ketchup mm och paprika.


iloveu


fortsätter avund-temat (boktips!)


Kom precis hem ifrån GBG, det blev bara en tjocktröja tillslut. Men jag har mina skäl kom jag på. Blir nog shopping längre fram istället. Började läsa boken "DANDY" (av Andreas Carlsson) på bussen som jag köpte häromdagen - det behövs nog bara nämnas att jag redan har läst halva? På den två timmars bussturen som det är tur och retur. Älskar den (!!) de är som godis för mig. Väldigt inspirerande och intressant. Dandy in my heart kan man ju säga hahahha. Funderar nu på ifall jag ska läsa boken eller (vill inte att den ska ta slut huhu) kika på en film som kom ut igår..Lutar mot filmen faktiskt ^^.


dont stop believin lalalala

sitter och lyssnar på Glee 3D concert. och jag är SÅHÄR avis på dem. arrrgh. En tv serie och en turne m.m.Att få jobba framför kameran och att få stå på scenen framför tusentals människor och alla sjunger med - underbart. Nu är de dock inte deras låtar (ett par dock) men i alla fall. Morgonen spenderades med nytt Glee Project & True Blood, klockan 14:15 går en buss till göteborg som jag ska med, ska försöka shoppa lite nödvändigheter, även om jag inte har pengarna alls. Får se ifall jag får med mig något hem, så som jag är..

dagens outfit som man inte ser alls hahaha. Fy vad snyggt. Not. Men den SP tröjan man fick i paketet är iaf skitstor för mig så det räcker med att bara ha den med ett linne under.

snabb update:


Har tillbringat senaste dagarna på stan, ute i solen och på stranden. Idag regnade det dock så blev en tripp  till torp köpcentrum, fick med mig en bok hem "Dandy" som Andreas Carlsson har skrivit. Den verkar bra, har suktat efter den ett tag. Borde läsa hans andra böcker med då de är lite i smyg en dröm att jobba som musikproducent eller ngt inom musik. men ja, only en av alla drömmar ^^ Nu ska jag äntligen se PROM; en film som jag velat se sen april/maj haha. puss och kram =)


RSS 2.0