Mr Jude H. Law.

Here some pictures for y'all;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kollade på Holiday förut; älskar den filmen och de är en film jag brukar kolla på varje år runt jul. Så fin och bra! (tips till dem som inte sett den än!) Jude Law spelar en utav huvudrollerna.. Ack ack ack. Dialekten och hans inte fula (snarare tvärtom) utseende är inte riktigt OK.



just around the corner

Igår läckte en till SP låt ut som jag nu fått veta heter "Just Around The Corner". Jag gillade den som fan.
Och efter att ha hört You suck @ love och Famous For Nothing (demo) och denna så
är jag så jäkla pepp på albumet, de blev jag första gången jag hörde you suck at love.

Jag älskar det!
Jag gillade ST albumet, men de exprimenterade mycket då och de lät skitbra men;
låter som att de blir mer rått nu :) Alltså mer gitarrer, trummor och inte mkt beats etc.

saknar Simple Plan så att jag dööööööööööör. Helt sjukt. Ge mig en dos av bästa!



(de har smygsagt att de inte vill att man ska sprida den men ja. De är en demo och kommer alltså INTE vara med på nya albumet. Med de sagt tkr jag de är ändå fett värt att alla får höra för den är bra!)


craaaazzzzzzy weeekend!

Näe, så galen var den inte; i Torsdags åkte jag till Växjö för att vi skulle planera och vi gjorde det litegrann... Mest spelade vi spel, åt onyttigt och kollade på TV ^^ Kom hem för en stund sedan.

Har lust att radera hela bloggen, men nej, de skal jag inte göra. Men börja om på bloggen DET skall jag göra! Återkommer när skriv-inspirationen har kommit tillbaka! (y)

fuling där!




(att spegeln är smutsig är ju bara fint!)

I Am Legend

Sitter och kikar på I Am Legend på tv3, har inte sett den vad jag kan minnas..Fast nu bytte jag så kollar inte längre på den, utan blev 2 ½ Men ist!

Snabb update, bloggen ska bli bättre efter detta inlägget, ska bla uppdatera fint om London men vill bara göra snabbupdate så att ingen trodde jag hade dött eller så ^^

- De blir (minst) 6 konserter i mars; nog mitt rekord för en månad ^^
- Ska till växjö till helgen för att planera lite
- om någon tar mig till kiev precis nu eller spanien nästa helg så är jag evigt tacksam! behöver dem NU!
- imorgon ska jag ta hand om all skit som ligger och väntar på mig ;)

NYÅR? what to do?? Är grymt sugen som många gör, att bara dra iväg någonstans...Skulle vart najs! (y) Men man kan ju inte åka själv så att ja ^^



gief 30STM

Har inte upplevt sån här tomhet och efterlängtan till MER någonsin tror jag. Jag vill bara ha mer och en ny konsert. Lyssnar på låtar som får mig att tänka på -07 och varför jag inte såg dem mer då? (För att jag inte hade någon att åka med men iaf). Min hjärna är fortfarande kvar på o2 och konserten. Jag ber till gud att de kör en till EU turné (iaf datum) innan de försvinner för att göra nytt album, annars så önskar jag att USA & AUSSIE låg närmare^^

Har inte heller vågat kolla pengarna på kontot sen jag kom hem, ångest på högsta nivån! Men de ordnar sig, det gör det alltid och de är så man får tänka..Positiva tankar, även om de är svårt =) Och sedan har vi ju mars som kommer bli bra ^^


LDN

Resan har varit upp och ner, verkar vara bra på att ha otur! Konserten var skitbra, vi stod på scen med 30STM, fint var det! Jag fick sitta på en killes axlar, skitsnällt, och såg skitbra därifrån! hihi! Bilder kommer längre ner. Vi kom åter till Sverige i torsdagskväll. De känns som att vi kom hem för någon timme sedan! Jag går bokstavligt talat runt som en zombie, jag vet inte ut eller in mer än att jag vill se dem IGEN NU! Har lust att dra till vegas x) Ja, såna tankar går runt just nu, jag vill ha tillbaka tisdags och jag viill se dem nu.

Vill inte tillbaka tillvardagen (har inte ens en vardag) utan vill tillbaka till de där livet ~





bild 2-4 är ifrån scenen ^^ 2 och 3 är printscreens ifrån en video som jag förhoppningsvis kan få upp snart, den är för lång, filmar när jag går av scenen och massa skit som inte behöver vara med så ska klippa den. Andra videos hittar ni på min YOUTUBE.

RSS 2.0