wednesdays outfit.


(smutsigspegel.com)

20120223Har på något sätt fått mig en vana av att somna på kvällen runt 22 och vakna någon timme efter. Så nu är jag svinpigg. Var i götet idag och hittade två böcker på bokrean; "En dag" & "Cirkeln". Skulle även kollat på foundation, men tjejen inne på MAC var ju inte mycket att hurra för. sa att jag hade en viss nyans i en serie och ville testa en annan serie, men då sa hon att de inte hade den nyansen/numret i den andra serien och jag fick snällt ta samma igen. Wooot? De hade olika namn på nyanserna/färgerna så var lite osäker på att matcha själv, tycke jag hittade en som var någorlunda samma.. Men yeye. Glee kom ut inatt och jävlar vad bra Darren gjorde "Cough Syrup" & älskar att Samuel ifrån Glee Project äntligen har kommit med i serien. Avsnittet var grymt, rörande & något jag behövde. Nu ska jag sluta snacka gojja - ciao!

I chose to be lonely than live without your attention.

Jag funderar på att ha ett TH marathon. Fast jobbigt/tråkigt att göra det själv - så får se om jag kommer genomföra det eller ej. Men varje gång jag börjar tänka på TH (denna gången var det Zaras blogg inlägg som väckte mina tankar.) så börjar jag tänka hur jävla otroligt synd det är. Det dem har gjort. Jag förstår att de efter ett liv i rampljuset och ett hetsigt liv vill chilla och ta det lugnt. Men det finns ju små medel att göra det lättare. Har för allt i världen aldrig förstått varför dem inte skaffar twitter accounts - jag menar, de behöver inte ens skriva ärliga saker där haha. "Idag ska jag äta broccoligratäng till middag" räcker för fansen liksom. Har dem inte tid så gört när ni sitter på dass eller ngt ;) skämt å sido. Det finns många kända människor som lever sina liv ifrån rampljuset och inte gör något projekt just nu. De har ändå visat att dem lever. Nu har ju twinsen deras app, rätt trevligt. Men stör mig grovt på att de inte bara kör på twitter som sagt, förstår om det var svårt att ha kontakten med fansen utan att visa sig/träffa folk IRL förr i tiden, men nu finns så sjukt många hjälp medel. Och tycker de borde gå på flera events och sånt, för deras bästa & visa upp sig (fast de kanske inte blir inbjudna på så många, men de borde ju gå att ordna höhöhö) hehe.  synd är det i alla fall. tråkigt att sitta här hjälplös med.

sick/justmyluck/sportlov yay

mår sådär atm, går lite magsjuka här med. väntar bara på att få den (nästan så att jag vill få den bara för att skiten gjort.). uscccccch, har så sjukt stor fobi för det (!!!!). Åt nyss men kände inte alls för att äta även om jag var hungrig. hjälp. skulle varit typiskt att få de när man redan inte mår bra lol. Mamma slapp det dock förra gången så hoppas jag har sån tur nu.. var iaf på vårdcentralen förut och nu ska jag testa å bara äta laktosfritt i 2 veckor. Har även kommit på att barnprogram är det bästa när man inte mår bra (& känner sig lite nere.) haha! 

- därför har de inte varit så bra uppdatering här dåva.

36 degrees

Placebo (& Lostprophets) är nog de två band som jag har kvar att se live om jag tänker på band som har betytt mycket för mig, speciellt i ungdomens svåra år. Sedan finns de självklart band/artister som jag gillar mycket som jag inte har sett (än) - finns så otroligt många jag vill se live. Helt sjukt vad många band jag har sett egentligen. Och vilken tur jag har som har fått göra det. Detta var i alla fall menat som ett appreciation inlägg till Placebo. Lägger ut en av deras populäraste låtar! (en annan populär låt är deras version på Running Up That Hill.)

Angels Crest

Såg precis filmen "Angels Crest" med bla Thomas Dekker (just nu känd ifrån Secret Circle) & Joseph Morgan (just nu känd ifrån The Vampire Diaries). En bra film, 8/10 skulle jag säga, mycket pga av skådespeleriet & hur filmen är gjord. Den är dock väldigt ledsam  (tårar kan framkallas!) och rörande. SÅ SJUKT (!!) bra skådespeleri från Dekker men även de andra. Nu ska jag ge mig på en till film och sedan försöka plugga lite.

#toughlife

Har en sån där dag idag. Fick gå till apoteket idag b.la (varför vill jag inte skriva ut eller så.) och ångesten har ätit mig i tre dagar nu! Hatar verkligen den känslan när den sitter i magen. Jag började läsa ett par kurser för att jag inte har något fast jobb (alla har ju inte sån tur så att man kan gå in på ett par ställen och få jobb eller har kontakter!), och börjar tveka starkt med Matematik B, de andra kurserna tycker jag bara är kul!. Andra gången jag läser den, men tror inte jag kommer förstå nu heller. Jag har inte någon skola jag vill komma in på eller behöver den vad jag vet så finns ju ingen motivation där. Känner mig bara så sjukt kass som inte kan klara den, vill verkligen klara den. Annars är detta halvåret också bortkastat. Svårt för skolan har jag aldrig haft, bara med matematik B.


Känner mig lite som Kristen Bell @ bilden idag. (det skall vara en GIF. Men jag har windows...)RSS 2.0