ikea och vardagliga saker.

x Ewe fyllde år igår så var med henne hela dagen, mys!
x Var på ikea i Lördags och köpte en ny byrå, den gamla ramlade nästan ihop..
x Ska snart mysa vid tvn, idol och sedan hawaii five-0 för att sedan sova. Jobb imorgon!no one needs to know

Saknar BMTH, deras konserter är så grymma. Skulle gärna gå på en konsert med dem imorgon. De spelar ju i STHLM i Nov, men är lite splittrad på det. Vill, men måste spara pengar. Annars så har jag jobbat (!) och gått på möten denna veckan. Så har haft fullt upp. Najs! Imorgon ska jag sova ut och glo på nya avsnitt. MUMS. Förresten så ska GIF:en här nedanför vara rörlig, men eftersom PC är wierd och windows inte kan visa GIF:ar så blir det en stillbild ist?


rach<3SP=forever

Jag tror som sagt seriöst på att de finns någon connection mellan mig och SP haha. Nejmen. Allvarligt så har de alltid lyckas skriva musik där jag känner igen mig i. Och då menar jag ifrån 13- 20 år. På varenda skiva. Få lyckas med det. I alla fall så starkt. Mitt älskade SP.  Ny video, check it out:


(förresten hittade jag en video som jag hade spelat in när jag lyssnade på Get Your Heart On för första gången. Asfult, sitter med världens största flin ibland, de gick liksom inte få större. Hade lagt ut den om den inte vart så pinsam!)

ny header;

den ser skev ut pga av stilmallen, fixar det när jag kan :) Funderar på helomvändning på designen. Headern blev jätteenkel dock snyggare. Får se hur länge jag har kvar denna. (uppdatera ifall ni ser samma.)

- sovdags nu till någon serie eller film. Kanske Göteborg imorgon, får se..Kanske bara blir torp också. God natt!

obsessionmusik - konserter/resor, iPod,videos, band och allt som hör därtill. Bästa uppfinningen.
serier/filmer/böcker - nästbästa uppfinningen. mitt älskade TVD hade säsongspremiär inatt, och usch så sjukt bra avsnitt. Önskar dessutom att jag bara kunde hoppa in i serien.

Där har ni alltså mina nördigheter, sjukt nördig när det kommer till det.

Nu är jag i alla fall frisk typ. dock så har jag mycket tankar i huvudet. Ogilla. Gör samma misstag om och om igen. Har insett att jag är en stads människa och jag vill härifrån snarast. Håkan Hellström är på liseberg och spelar om sådär en kvart. Men jag är hemma. Dum i huvudet. Men ingen åker härifrån så hade fått åka själv. Och latheten och opeppheten tog över. Måste fasen ta och bli social igen haha. Idiiijjuuuuuut. Ska dock göra klart headern idag. Blir en enkel nu med.

sjukling.

blev sjuk i London och det ger sig inte. Är sådär mesigt snuvig (just nu iaf, de var mycket värre innan) och de känns som att jag har feber 24/7 med huvudvärk, hosta etc. Har ändå varit igång en del under veckorna så idag ska jag ta det mega lugnt, sov länge och nu går de dock en film på trean. Yay. Tror jag redan sett den men i alla fall.
Adam Levines röst är..♥

PULL&BEAR

I London gick jag in på Pull & Bear då jag hade för mig att de hade snygga kläder. Visste dock inte hur de lågprismässigt. Men den var billigt så blev i alla fall en topp därifrån. Och ja, gillade affären väldigt mycket. Sitter och glanar genom deras hemsida nu. Inte sista gången jag handlar där minsann.
(ursäkta för censuren på första bilden, men var "nyvaken" och ja. ser dessutom ut som att jag har kort hår, men de sitter i en tofs. och ursäkta för de stökiga rummet, var tvungen att flytta saker ifrån en garderob in till mitt rum.)

Reading Festival 2011 - spelningar

(kommer dela in Reading Festival i två delar, en med alla spelningar & en med dagarna annars. Kort, snabbt och enkelt.)

Fredag (vi stod längst fram vid main stage hela dagen, förutom MCR):
Architects; bra, som förra gången.
The Blackout; har längtat efter att se dem som fan, lyssnade på dem rätt mycket -06. Askul att se, de var väldigt bra tycker jag. De hade lite tekniska problem men de märktes knappt.
New Found Glory; ett till sånt.. hej-er-vill-jag-se-innan-jag-dör-band. Och de var OK. Har inte lyssnat så mycket på dem, men som sagt känns de fint att bocka av dem.
Bring Me The Horizon; HELT AWESOME. De rockade Reading som fan.
Rise Against; de var bra spelmässigt, men lite tråkiga kanske.
Deftones; inte lyssnat på men de var också bra spelmässigt. Men ja, vi väntade ju mest på 30STM. Så alla band där innan blev tråkiga förutom de man lyssnade på dvs..
The Offspring; kändes som att de var inne i ett sånt stadium då man gjort spelningar så mycket så att man bara gör det helt enkelt. Inte så rolig spelning. samtidigt så säger många på YT t.ex hur dåliga publiken var på dem..
30 Seconds To Mars; Bäääääääst som vanligt, jävligt taggade, vilket man såg på twitter efteråt. Även om de inte slutade så bra för mig..
My Chemical Romance: Det märktes att de var pepp som satan och gjorde sitt allra allra bästa. Inte för att fokusera på Gerard, men han rör sig (och de andra med iof.) mer som att han äger scenen nu än vad de gjorde senast jag såg dem. De har växt så otroligt.  sjukt bra spelning, jag fick mersmak direkt. NU TACK. bandet skrev själva att de var bästa spelningen of their lives.(har ni inte sett den så gör det.)


Lördag
(Vi tog det lugnt på spelnings fronten denna dag, men vi såg):
Two Doors Cinema Club: Publiken var på topp trots att klockan var runt 15, det är det som är det grymma på festival. Och de var kanonerz.
Jimmy Eat World: brabrabra.
The Strokes: hört att de skall vara tråkiga etc och jag minns inte så mycket av spelningen (vi la inte så mycket märke till den..) och de säger väl något. Men ja, kul att bocka av. Lyssnar ändå lite på dem.


Söndag:

We The Ocean; de spelade redan vid 12 och de var drag redan då. tummen upp, bra live.
Taking Back Sunday; jodå, det funkade. Dock stod vi och åt medans de spelade så livekänslan var ju..ja.
Enter Shikari; efter att ha sett dem på o2 arena anade jag vad som skulle komma, men vi ställde oss ändå rätt långt fram. hehehhe, höll ju på att bli "dödad" av allt mosh:ande och sånt. Och jag är ändå van. Grym spelning dock, älskar att alla britter älskar ES.
Panic!At The Disco; ett band jag inte sett förrens nu (dåligt!!) sjukt bra var dem, kändes som att de också hade blivit säkrare på scenen.
Muse; vi delade upp oss och jag såg Muse och Charlotte såg Peter Doherty (som jag redan sett.) och Muse var så JÄVLA bra. Mer säger jag bara. Ett liveband it is. hehe.


(alla bilder är mina förutom den på panic! och på BMTH, där man skymtar oss i publiken ^^)
Allt som allt var spelningarna otroligt bra, att gå upp och veta att "idag ska vi se fina band" är en go känsla.


RSS 2.0