Adam och Sauli a la disneyworldhahaha, gillar att han ser skithappy ut. Grattis på 29-års dagen idag säger vi till Adam Lambert! :)
(Sauli Koskinen är vinnaren av finska Big Brothaaa och de har träffats lite sådär.)

Handbolls VM 2011

Hela familjen har gillat handboll och både jag och min syster har spelat de. Har följt handbolls VM till fullo. Just nu spelar Sverige mot Frankrike, och de står just nu 10-7 , de lär väl troligtvis ändras innan jag hinner publicera detta. men jag hoppas Sverige får ett ryck snart. hihi. Jag är helt inne i matchen. (hahaha satt och sa "nej!!" och "JAAAAA:D" ute i TV soffan så fick byta plats, kändes som att jag störde mamma och pappa så nu sitter jag inne på mitt rum.)Önskar jag hade kommit på ideén att gå på en match tidigare, kollade dock upp någon men blev inte mer med de. Blir grymt sugen på att gå på en när jag har sett VM. Nej nu ska jag fortsätta leva i min handbollsvärld. haha. Hörs ikv.
(yes jag hade rätt, nu står de 12-11, nej 13-11)


if you listen to the things your friends say

Bloggen har varit SKITKASS senaste halvåret typ. haha. Skall börja om ikv, och börja uppdatera normalt här och om London som jag sa (har skrivit texten, de skall bara in på bloggen) ska även försöka fixa en ny header! Men har inte vart på topp och att skriva blogg då är inte kul.


finaste

Kolla på den här otroligt obeskrivligt vackra videon:
Kill Hannah's musikvideo till "Promise Me". Om jag har förstått det rätt så var de ingen (skivbolag etc) som var så jättesåld på idén (att göra musikvideo till promise me, de var ingen som tyckte de var en singellåt.), så de tog saken i egna händer och gjorde den själva, ingen stor budget eller så men ändå blev den så bra och de bevisar något. Sånt inspirerar mig till fullo.  Ett stort jävla tack ska dem ha. I alla fall, titta och njuuuuuuuuuuuuuut! ♥ps. yeye, borde sova egentligen och allt sånt. Men har kollat på en film och lite så.


ung & hopplös

I need you in my life, but I know you never gonna be.


Om någon vill kirra en lägenhet till mig så är de lugnt. Jättelugnt. Vill (behöver) flytta NU.

natt funderingar,

Hur kommer de sig ALLTID när tex. Tjejvänner i filmer råkar make out med någon väns kille eller dylikt, och att vännen kommer in/ser det PRECIS när de händer och går därifrån PRECIS innan de slutar och bara "nej, men detta kan vi inte göra." Haha, typiskt filmer/serier. Förstår ju varför, men de är jäääääämt så.

och varför är världen så fucked up? Blir seriöst förtvivlad över vissa tankar folk har, samt allt skit som händer med jorden. haha. Nu blev jag djup. Nu ska jag fortsätta mitt Pretty Little Liars marathon och förresten så kommer London del 2 upp imorgon :)

London 28(29) Nov- 2 Dec 2010 - del 1.

28 nov - crazy begining.
Jag tänker skriva om London resan fast rätt korta sammanfattningar, interskämt och små saker som hände tror jag inte är så kul att läsa. Förutom att jag typ ramlade när jag skulle gå ut i konsertkön, TWICE. Men men…

För mig  började dagen med dop för min systers lilla plupp haha, mysigt var det. Redan då hade jag hört om snökaos som härjade och blev direkt orolig att de skulle hända något.  Jag och Charlotte SMSade varann som galningar med väder uppdateringar. Tiden gick och stunden kom då jag sa “jo, jag måste nog hem och packa de sista nu…” NERVÖS. Känslan när man vet att man ska någonstans är så himla härlig.

Runt 17:40 var jag redo att åka! Väl framme vid Säve mötte jag Charlotte och tog snabbfika innan vi checkade in väskor och sådant. MEN! Först stod de att flyget skulle komma som det skulle, sedan skulle de komma 21;50 sedan blev det 22:30. Men precis som förra gången så fick de landa i Malmö istället och flyget var inställt.  PANIK. Och jag kände hur jag INTE ville göra om detta IGEN. Jag sa förra gången “oki inte Ryar Air på vintern!” men kollade och snön kom inte förrens Dec förra året men de var ju tidig i år. Haha. Men nu säger jag det igen, no more ryan air på vintern.

Vi ställde oss i kön och fick bytt till ett flyg dagen efter, den 29;e på kvällen. Och så att flyget gick senare på torsdagen när vi skulle hem. Dock gav vi oss inte där,  vi gjorde som förra gången - vi kollade internet på centralen och bokade flyg som gick vid 14:00 den 29;e, vi ville bli så lite “sena” som möjligt. En brittiskt kille kom fram till oss på centralen och skulle åkt med samma flyg. Han hängde med oss där och vi såg att Shell var öppet så där var vi några timmar innan mina föräldrar hämtade oss (puss<3). Vi sov kanske tre timmar innan vi skulle upp igen. Ny dag, nya tag!
29 nov - Letz go!
Vi åkte till Landvetter och kort sagt så gick det flyget. Lättnaden var stor när de lyfte. Äntligen(!) var vi påväg.

När vi kom fram tog vi ett tåg till victoria och gick till vårt fina hotell, de visade sig att de var en dubbelsäng. Elementet var SJUKTLIGT varmt och stolen var sönder. Men charmigt var det. Vi skulle dock bara sova där en eller två nätter.  Sedan gick vi till ett shopping centre och åt och kollade runt lite. Tid var inget man ville slösa på så vi gick runt i stan rätt mycket. På kvällen tog vi taxi till O2 och fick oss rundtur på köpet, det var underbart att få se mitt älskade LDN. Vi möttes av två människor som sa till oss att de var för kallt att köa så vi fick nummer och skulle återkomma dagen efter (konsertdagen). Så de var bara att gå till busstationen och ta bussen tillbaka till victoria. Skönt på ett sätt, men typiskt. (vi kunde 1. Gått på adam fucking lambert 2. Sparat pengar).(2 sista bilderna är Charlottes.)
skins/US

Den 17:e januari har Skins US premiär på MTV. Mina rektioner till detta sedan jag hörde det har varit negativa. Ser man den amerikanska versionen först kan jag förstå att man kan tycka den är bra etc, men har man sett den brittiska först då är detta.. Jag vet inte. Har inga ord haha. Har inte sett något avsnitt än såklart, och jag vet inte om jag kommer kolla, eller om den kommer förvåna mig. Men personerna är helt annorlunda i den amerikanska versionen, utseendemässigt. och ja. Nej. Gillar inte dessa remakes, de kommer ju hända exakt samma saker och så. såg precis en video där någon hade tagit UK VS US. Och satt ihop klipp ifrån de olika och då ser man hur de nästan är exakt samma billder.lol. Känns ännu mindre värt när de är MTV också. Gör de remake på Misfits också så är jag inte vän med dem mer. haha nejmen. Det känns som att de tar namnet, gör remake bara för att tjäna pengar. Eller rättare sagt det är ju så. De vet att Skins är skitstort så därför gör de remake på't. Självklart kommer folk kolla. Jaja, får se hur det är.

(klicka på bilden för att komma till en preview/trailer.)

 


p,


gonna miss that flip. (00:15).


network

USBt till mitt mobila bredband har inte funkat på ett par dagar vilket har varit både skönt och kaos. Haha.
Men vi har ju en stationär så har fått sitta lite där men den börjar bli lite mer åren kan man säga.
Men idag gick jag till telia och fick ett nytt. WOHO.
Har skrivit nästan alla blogginlägg om LDN så de dyker upp här snart.


För övrigt, hur mogen är man om man känner igen program på barnkanalen?
Just nu är de "Den tatuerade mamman" som jag iof såg när jag var liten.
Och nej, tyckte inte de var något att kika på så barnkanalen it is.

atm;


RSS 2.0