love lust faith + dreams,

21 maj smäller det, nytt 30STM album. Lyssnade på Up In The Air häromdagen och jag tänkte på hur jag ÄLSKAR att de vågar. Att testa nya ljud, att inte köra på säkert kort osv. De är ändå runt sina 40 år (yes, tomo vi säger så ;>) och är nya till allt elektroniskt och musiken idag.Låter lite som att jag pratar om några som är 80+ ist för 40. Men ja, det kommer ju så mycket nytt nu och de hänger på. Inte många som skulle våga det tror jag. Men dem bara kör på och längtar så sjukt tills jag får se dem live igen.

Kan tjöta om hur inspirerad jag blir av dem förevigt, skulle med vilja veta vad jag vill, vad jag tycker om att göra och försöka komma dit. Har inte en blekaste liten aning just nu. Har insett att jag har satt alla framför mig själv så att jag nu inte vet vad jag egentligen är intresserad av, förutom musik haha. Meeeen meeeen, 21 MAAAAAJ :D come at me bro!; my babies! (;

The Veronica Mars Movie Project.

Igår (idag fram till 05:00 haha!) var det sista dagen på kickstarter projektet med veronica mars filmen. Kickstarter är en sajt där olika projekt kan få pengabidrag av folk som vill stödja dem.  Filmen har ju varit något som seriens skapare gärna velat göra länge, men ingen har trott riktigt på den så han (och ett par andra, bla Kristen Bell) tog saken i egna och kickstarters händer. Slutbeloppet blev 5,702,153 DOLLAR. "Målet" var 2 miljoner så man kan ju lugnt säga att veronica mars fans är många fler än vad man trodde, mer hängivna och givmilda. Själv gav jag $50 och det känns riktigt bra att ha bidragit till sånt här kul.Meningen med detta inlägg var mest att få fram att man kan om man vill. Sjukt coolt att VM-fans över hela jorden kom tillsammans och finansierade en jäkla film, med mycket mer än vad som behövdes dessutom. Nu blir det ju säkert en väldigt bra film med den lite större budgeten. Och de skulle säkert kunna få in mer om de ville haha! WHEOOOOO! gladtjejbakomskärmenhärva.

RSS 2.0