birrrrrrrrrthday ; 20

Det är ca 40 min kvar på min födelsedag. För er som inte vet fyller jag 20 idag, wheo. Blir dock inte systemet förrän imorgon ^^. Sitter och smygkikar lite på olika hemsidor: tycker att man får unna sig iaf något när man fyller 20.  Dagen har varit bra, började med nytt PLL avsnitt - nice! Och så kom mina föräldrar och sjöng lite för mig etc. Ewe har varit här inprincip hela dagen med. Myyys. Det blir tjejmiddag på lördag och släktkalas på söndag. Vill egentligen klämma in en utgång med. Men får se hur det blir, om någon vill hänka..annars får jag la röja själv!


(en bild ifrån sept. men iallafall. Mycket fräschare än vad jag är nu.)


the kids from yesterday

det har hänt, jag har hamnat i hålet. Där man inte vill hamna. Men så fan att jag ska ta mig snart upp igen också. Snart. Om livet vore enkelt. Vore awesome. Ska dock samla ork och ta tag i mitt liv snart som sagt. Måste hoppa på något jäkla tåg snart. Inte bokstavligt alltså. Näj, men idéen om att gifta mig rik lockar mer än mest just nu. Fan va taskigt ändå, när man är liten och bara "jag ska gifta mig med en rik man hihi" - dem har ändå jobbat sig uppåt (okej, vissa har ju fått en del på silverfat med men iaf). Kan inte säga att jag vill gifta mig nu i och för sig..Dumt! Ge mig Reading Festival så man kan dansa som en idiot till MCR och sjunga för glatta livet!! På torsdag blir jag gammal, så torsdagen och helgen ska bli awesome har jag bestämt.

Tävling hos seriedrottningen.se!

Tävlar om säsong1&2 boxen med The Vampire Diaries - Klicka på bilden för att komma till tävlings inlägget.


(jao, dåligtfan.com här då, har inte köpt de än. Tänkte vänta tills de blev lite billigare. Sedan rann tiden iväg, och säsong två hann också komma ut haha.)

The Vampire Diaries S.3 Avsnitt 4 - Disturbing Behavior

Måste först säga att förra avsnittet fick mig att bli sådär TVD-exalterad , kändes som att jag fortfarande var hög på det när jag kollade på detta. Svårt att ta igen det, men 4:e avsnittet var bra. TVD-bra. En del vändningar och mycket relationer. Öppningsscenen med Rebekah som provar kläder var ett roligt sätt att börja det på. Älskar ändå bromancen mellan Stefan & Klaus fortfarande, Stefan "äter" som fasen, men flyger inte iväg och blir tha rippah utan han är väldigt "mänsklig" i detta avsnittet. Katherine kom tills hans räddning får vi inte glömma. (har dock sett promon för nästa avsnitt, verkar inte som att den turen håller i sig. GAH, så sjukkkt bra det kommer vara tror jag. SPÄNNANDE! ) Damon är fortfarande Damon märker man i detta avsnitt. Det går upp och ner för honom, som vanligt, tycker det börjar bli lite.. Mja, kan inte förklara. de kan få bestämma sig lite mer ;) Elena har iaf äntligen erkänt att hon är dragen till Damon.
- Mycket klämkäcka repliker.
- Tyler & Caroline är fortfarande söta, undra dock hur länge de kommer får vara det. Haha, de borde göra någon twist på det snart känns det som.
Alarics cliffhanger gillade jag inte riktigt. Jag förstår varför han är arg och varför han bad Damon att tagga ner. Men mja, gillar inte ifall de tänker göra honom till en fiende. Men han lär väl come around!

sammanfattningsvis var avsnittet bra, dock tycker jag som sagt att det förra och nästa kommer vara bättre. En bra övergång med andra ord.


2011 10 06

torsdag - redan! Har inte hänt mkt sen senast, jobbat och chillat. (ogillar när folk skriver såhär egentligen, "ah idag har jag jobbat./varit i skolan det var kul hehehehehehe", har dock gjort de själv så ska ju inte säga ngt. Men det är tråkigt att läsa när någon skriver det jämt.)

nytt; Blir födelsedags middag 22 oktober. Yay. Har börjat kolla på en serie, (kan ha sett något avsnitt innan) som heter Roswell. Den är ifrån 1999, så lite oldschool, bra än så länge. Har även kommit på att jag tror jag ska slänga upp recensioner på nya avsnitt av serier jag kollar på. Imorgon kommer till exempel TVD och The Secret Circle. Brukar alltid ha massa åsikter och tankar som jag "rensar ut" med Zara. Men lite inlägg vore ju också gött. haha. Ville mest skriva det sista, att jag ska börja med såna inlägg. annars så var det ju mest strunt i detta inlägget.


RSS 2.0