tre

Charlotte var som sagt här Ons-Fre, det var sol/moln på onsdagen så då grillade vi och bakade kladdkaka.  Och chillade. sedan kom kom torsdagen och vi sov rätt länge fastän vi inte la oss så sent. Vet inte varför jag var så trött, så vi kollade på TV i stort sätt hela dagen. Anledningen var för att det var skitväder ute. Jösses, har aldrig suttit vid Tvn så länge i sträck. Och på fredagen var vi nära på att stanna inne också, men drog sedan in tilll Uddevalla och fjorden. Dock regnade det då med så. Ja. Vi gick till donken och åkte till torp. Köpte ansiktsmask & nagellack x) Nice. Och C åkte hem efter torp.

De har iaf varit trevligt och vi skulle gått på bio igår (Mr Nobody, dock har jag ju sett den innan, men vill se på bio.) men den gick inte i Uddevalla så vi ska på bio idag istället. Uh, nu är det sol och fint väder. Typiskt. Ursäkta, men inga kamerabilder. Ska försöka ta sedan. + att jag sitter just nu vid den bärbara med mobiltinternet. Gud så bekvämt att inte behöva sitta vid den stationära.FINBESÖK,

Jag är ensam hemma denna veckan så idag om nån timme så kommer Charlotte hit.
Båda har inget annat för sig så varför inte.  Hon stannar ett par dagar, och på fredag blir det nog bio :)


one day maybe we'll meet again

Thats correct Mr. Leto. FYFAN vad vi kommer återses den 20 Augusti 2010. Jag vill härmed offentliggöra:

JAG & CHARLOTTE SKA TILL KRAKOW (ja, Polen!) OCH SE 30STM.
Coke Music Festival blir det denna gången, vi kommer vara iväg 19-21 aug. Ända sen Hultsfred blev inställt har detta varit något som vi började tänka på då och idag bokade vi allting. ÄR SÅ SJUKLIGT PEPP!

UNICEF

Jag satt och kollade på TV igår och de kom en UNICEF-reklam. I framtiden (jobb) så tänker jag lätt göra som de säger.. Skänka 100 :- i månaden & bli världsförälder. En bra sak att göra helt enkelt. Lite kan gör mycket. Uh, Ive been there. typ. I almost died & my sister did. Så de finns barn och folk som verkligen behöver hjälp. Jag behöver inte de där godiset eller vad de nu kan vara. Haha. Tänk på det iaf du också :)(klicka på bilden för att komma till hemsidan.)


random

Följ min blogg med bloglovin

P!NK & GC @ Ullevi..

P!NK & GC (takida) (skrev inlägget IGÅR LÖRDAG)
Jag impuls köpte en biljett till Pink, då fick jag se GC på köpet. De skulle bli min andra pink-konsert. 06:16 det var då klockan ringde. Jag gick upp rätt fort och åkte till gbg. Kom  fram kl 09:22 och vi (jag & Charlotte) kom till Pink kön lite innan tio. De var skitlite folk (är man van med th så är man.) Men de var nice. Många verkade vilja se ut som P!nk och ha den där ”i dont give a damn” attityden som hon har. Visst, kan inte säga annat än att jag blir inspirerad av attityden och känner att jag borde leva mer med den. But come on, haha.  Man verkligen såg att de var pink fans. Håret. Stilen. T.o.m gångstilen på någon.
De gick rätt fort och vi ställde oss på höger sida vid catwalken.

Vi såg GC och jag blev irriterande på att dem spelade mindre låtar här än på de andra ställena. Och Joel fick inte gå ut på catwalken :C Men de fick minsann Takida och bättre ljud. Måste dock säga att Takida var bättre än förra gångerna jag sett dem. Men ogillar starkt att de var mer drag på Takida än GC. HALLÅ?! Men stod mest med beslutsångest under hela Takida för…

Sedan så fick Charlotte SMS av sin bror att han hade träffat dem (GC!), och att de skulle komma ut igen. Vi stod där med beslutsångest men sedan gjorde vi de största misstaget som hände igår. Vi stod front row och lämnade våran plats, yes! Vi väntade  men de kom aldrig. Så vi missade nästan halva konserten typ. Och hamnade längst bak ist. Min vanliga tur, men skulle jag inte gått ut så skulle Charlotte träffat dem. Kom på varför jag köar, jag ser absolut inget. Vi försökte knö oss lite längre fram men gick inte så bra. Vi började liksom göra det där alla äldre står och dricker så vissa blev lite sura och står typ stilla och är helt ja. Så nä, men hon var skitbra som vanligt. Vill se henne igen, hela konserten hoho.

Efter konserten gick vi till Avenyn och Nivå där Benji Madden med vänner skulle vara. Vi visste inte vart den låg exakt så vi gick gatan upp och ner nångång innan vi hittade. Dock försökte vi inte ens komma in då vi hade läst att de var 22 även fast de inte skrev de på skyltarna. Och Charlotte hade inget leg med sig. Men vi hann i alla fall se Benji komma i fetaste limon (som vi för övrigt såg när vi gick ifrån konserten) med två blonda brudar. Haha. Niiiice. Han är så kort så de såg gulligt ut. Efteråt gick vi till donken för mat och sedan åkte vi hem.
(bilder nedan!)Dagen efter ( i morse) så satte jag först på MTV och de var P!NK official chart 20. trevligt ”nej” tänkte jag och bytte. Sedan så slog jag över till MTV vid något annat tillfälle då var det istället Cribs och såklart var de Joel som visade sitt hus. Palla.
Mina grannar har fest och de spelade So What förut. treeeeevligt. De har skithögt, klagar dock inte. Jag ligger i min säng med stängda dörrar och fönster och hör ändå att de spelar I Got A Feeling med BEP. GOOD GOOD NIGHT! haha. Låter som en tonårsraaave med allt dunka dunk. Borde kanske joina dem, varför inte? Oh nu kom The Killers. Human. Dock tror jag de skulle ha något live band så ja.

live you dreams ~cherry bomb

Jag laddade ner "The Runaways" för ett tag sen, kollade på den idag igen. Älskar den, gillar såna filmer som handlar om musik och hur band hade det. Tycker även att de som gjort filmen och skådisarna gjorde ett bra jobb. Man levde sig in i filmen och trodde på den. Eller vad man nu ska skriva. Verkade dessutom som att Kristen har en roll där hon trivs i och fick leva ut sin rockstjärne dröm, och är lite mer som sig själv än Bella (i Twilight). Den är i alla fall ett tips ifall ni vill se en film.

Soundtracket finns på Spotify, men bara vissa låtar är tillgängliga för oss i SWE. Dock är ju the rws de bästa ;).


bloggen är inte färdig...

..håller på att fixa bloggen, den är ej klar. Så tro inte att den är klar ifall du råkar besöka den. hihi.
Kan väl berätta om namnet också. de stämmer bra har jag kommit på och låten är kanon.
The Script (Orginalversion, de gav låten till Kris :>)
Kris Allen med låten "Live Like We're Dying"
"provisorisk" header ;>

RSS 2.0