Killing Bono

Killing Bono verkar vara en skitkul film som jag lätt ska se. Filmen hade idag premiär och när jag kom dit var de pyttelite folk. Och jag var ändå sen. Ben Barnes (dorian gray, narnia mfl) & Robert Sheehan (misfits och cherrybomb) har huvudrollerna i filmen. Robert gick rakt in pretty much, Ben stod vid oss (träffade 2 trevliga tjejer som råkade gå typ tio min innan de kom ut för andra och sista ggn..) men precis innan oss så vände han, typiskt. Sedan började de dela ut biljetter till visningen av filmen. Vi var nära att få men han trodde inte att tjejerna var över 15 euh. Så vi stod där och de sa att de var slut 21:15 så tjejerna gick rätt snabbt. Jag stod och hängde lite till med typ 4 andra. En kille började prata med mig, jag sa "ye" och nickade mest, men de är ju så konversaionerna är här. HAHA. nejmen. ja. Och då såg vi att Ben & Robert (första bilden) stod och blev intervjuade en bit innanför dörrarna. Kommer de ut eller ej? Och de gjorde dem. Jag blev lite chockad. Hann dock inte ta kort eller autograf för Ben försvann rätt fort och Robert sa "really sorry, got to go!" när han kom till mig. Men de är jävligt fint att bocka av mest Ben Barnes ifrån listan.



Andra bilden är första gången då Ben var nära, men inte hann komma till oss. Tredje är när B & R kom ut och drog därifrån. Imorgon bär de av till Liverpool och McFly live, 2 av 5 :D WIIIIIIIE.

you make me wanna listen to music again

Klicka på bilden för att lyssna på Glam Nation Live på Spotify! YAAY. Ska nog köpa det innan jag åker hem om jag kan - pillade på den igår. Men som sagt, innan jag åker hem kanske.


McFly live Manchester 19 Mars

Bussen ifrån Victoria gick klockan 10:30, vi var dock där nästan en timme för tidigt. Och vi kom fram runt 15. Vi gick till MEN arena och de gick skitbra. Jenny & Johanna mötte upp oss vi hängde lite där, åt lite och sånt där. Fint väder var det med, vilket var skitgött.  Tiden gick skitfort och plötsligt skulle man gå in (ohooo VIP kön här va! go pioneers) jag var skitpepp samtidigt som jag inte förstod vad jag egentligen skulle göra där. Det var bara sittplatser så man fick ta vad man fick, men våra platser var väldigt bra. Tre flickvänner (Georgia, Izzy & Giovanna) kom ut och pratade med några tjejer vid oss, sjukt söta var dem IRL. Jag gick dock aldrig till dem eller så utan satt kvar på min plats. The sunday feeling (ngt) tror jag började (om de var så de hette haha) och sedan var de City Stereo och de var rätt bra dem också. The Struts kom ut sist, musiken och så var lite go men jag kunde inte sluta garva åt dem, man visste inte om man skulle ta dem seriöst eller inte. hahaahahaah. söta killar var det  alla fall. här kan ni se en live video med dem.

Sedan kom McFly ut och hela konserten kändes som en film. Men de var bra överraskningar och setlisten var skit bra, bra blandning. Bilderna är sådär för hade full zoom haha.





mcfly in manchester

Imorgon åker jag och Elli till manchester - mcfly live. wiiiiiiiiiiiiiiiiie. Peppen är större än störst. Att jag inte har något  att ha på mig är en annan femma...


glam nation

sitter i mitt rum i London, fint! Resan gick bra etc. Elli mötte upp mig igår - har dock inte hunnit göra mycket alls.  Har varit inne nästan hela dagen idag för jag mådde inte bra. Huvudet,mensvärken men mest tån gjorde mig hängig. Haha. De gör rätt ont att gå på den >< eller ja, stöter ju till den när jag går. Men den är på bättringsvägen iaf. Och hur jag vet de vill ni nog inte veta.

Lyssnar på Adam Lamberts Glam Nation Live ifrån Chicago. Och helvete va bra de är, damn att jag inte sett han live än. Det retar mig så enormt. Låter skitbra. Den livedvdn ska jag ha hehhee. Imorgon blir de nödshopping wheu. På lördag blir de McFly. WIEEEEEEEEEEE. Har dock inte förstått de än som vanligt.

E-W

Emma is the new face of Lancome! 14 March 2011

We can reveal that Emma will be the new ambassadress for Lancôme!

 

In a press announcement released today, the French beauty house stated:

 

Lancôme is pleased to announce the arrival of Emma Watson as new ambassadress of Lancôme. “Thanks to her charm, romanticism and her incredible modernity, Emma Watson has become the icon of her generation. we are delighted by this new collaboration with Emma who brings a fresh spirit to Lancôme”, says Youcef Nabi, President of Lancôme International.’

Emma follows in the footsteps of other renowned actresses, such as Julia Roberts, Penelope Cruz, Kate Winslet and Anne Hathaway, who have also starred in campaigns for the brand.


Jag gillar starkt ♥

 


kända (och okända) som engagerar sig (y)

Har sett att en del kändisar har kommit på olika saker för att stödja Japan och hjälpa dem. T.ex så har Justin Bieber tydligen donerat 1 miljon dollar. Och Lady Gaga har har designat ett armband där alla förmåner går till Japan. De är bara två av alla som faktiskt gör något, de gillas. Önskar jag med kunde göra något sånt, skulle jag varit rik så hade jag lätt gett så mycket, minst.

Haha skrev detta i morse men har inte publicerat det förrens nu. Såg precis en lista:
Britney $64million
LadyGaga $16million
Miley Cyrus $5million
Justin Bieber $1million
Jonas Brothers $70million

Asbra tycker jag i alla fall.

aj då,

Har fortfarande väldigt ont i min tå, de har ju bara blivit värre än tvärtom. Den är typ dubbel så stor som den andra och de gör ooont. Kunde inte sova inatt för att de stramade av smärta. Trodde något hände haha, men njae, de ser likadan ut nu. (skulle kunna bjuda på en bild, men de är inte så fint så hoppar nog de.)  Blåmärke alltså.. ^o) Tveksamt. Men vad vet jag iof. Ett jäkligt kraftigt blåmärke isf. Dumma skor!

Borde iof inte klaga, tänk på Japan! Blir så ledsen och rädd när något sånt här händer, what are we doing to our planet? Hoppas de flesta mår bra I Japan och mina tankar går till dem. Och hoppas inte de kommer tsunami's till alla de där tsunami varnade ställena, som sagt they have my thoughts. Idag ska jag dock ut i det fina vädret och åka till torp. Skulle vilja ta en promenad, men med denna tån kommer jag nog inte så långt..hahahah.

edit: sa jag fina? först började de snöa och nu regnar de smådroppar ._.

PIX


Lucy Hale & Ian Harding - Fiasco Magazine March 2011

HEJA TEKNIKMAGSINET!!!!! <3

jag var på Elgiganten i söndags för att kolla upp min mobil vars batteri plötsligt inte höll mer än en dag. Han ändrade lite saker som skulle göra så att mobilen skulle dra mindre och ja, att de kanske skulle bli bättre av det. Andra alternativet var att lämna in den, och det hade jag inte tid med så testade de första. Men batteriet var likadant. Min pappa var inne på Torp köpcentrum igår och kollade på lite olika ställen där de kanske hade ersättningsbatteri, när han kom till teknikmagasinet så tyckte han där att de lät som att jag bara skulle behöva uppdatera mobilen, för de hade tydligen skickat iväg massa saker på lagning som bara behövde uppdateras. Så de sa hur man skulle göra och jag gjorde det (och då råkade mina sms försvinna :C trodde jag hade dem på minneskortet, men icke! så där försvann min Post avi också, men fick ny idag! *glad*). Och batteriet är fortfarande fullt, om de skulle varit likdant så hade det varit slut vid detta laget. Så schysst av dem att säga det och tänka på det, illa att inte elgiganten inte gjorde det. Haha, vet minst två tre ggr jag har kommit in med saker och JAG vet vad som har hänt etc men inte dem..Men klagar inte, för fick nya saker. haha.

Så idag är jag skitglad för att jag slapp lämna in mobilen och för att jag kan hämta ut paketet.

Minus idag är vädret, igår snöade det och blev massa slask på eftermiddagen. Nu är det snöblandat regn igen, usch. Fast nu snöar det nog mer än regnar. BLÄ. Men de skulle bli sol nästa vecka, it BETTER BE!

WE DO WHAT YOU DON'T.

Är grymt avis på min fina vän Sara som idag såg Ke$ha i Aussieland (Perth för att vara exakt). Jag är SÅHÄR sugen på att se'na, party till ke$ha vore inte alls dumt. Say what you do, men jag älskar ke$ha och hennes stil. (för det mesta, ibland kan de vara lite too much, vissa kläder etc haha eller inte alls i min stil iaf.). Hon är så jäkla konstig♥.


Luke Skywalker 2011-03-04

(skrivet natten till 5;mars)
Gick in på Charlottes blogg, No Times For Us med Broder Daniel (ifrån Way out west, sista spelningen med dem) prydde senaste inlägget. Jag klickade på play, hela videon är känslor.  En plats, tusen olika känslor. Smärtan spred sig i kroppen, som Charlotte skrev - hur klarar man stå där och veta att de är sista gången, någonsin? Samtidigt är de fint, massa personer visar sin kärlek och sin smärta till/för bandet.

Efter videon gick jag in på spotify och sökte på BD, klickade på någon random låt - vilken råkade bli When We Were Winning.  Så sjukt mycket minnen, 90 talet. Får alltid barndomsminnen - Man drömde sig bort, bort till … livet. Fuckin Åmål (och whirlwind) dyker också upp framför ögonen. Ack ack ack, ljuva 90-tal. Kläderna, alla gamla fula filmer, spel, planscher och allt. Innehållande spice girls, fuckin åmål, backstreet boys. Konstiga oranga/mörkröda/mörkblåa färger. Clip art och word som var så jäkla high tech. Vita  asfeta datorer. Konstiga mönster och kläder. “lång” håriga killar som även kunde ha en ring i örat. Och alla bra TV-serier som gick på dem tiden! Skulle gärna velat vara i min ålder på 90talet. (fast ändå inte haha) men på den tiden handlade de mycket mer om att umgås och sånt där, nu är det dator dator dator, tv tv tv etc. Trist!

goder morgon!

Gick in på bloff.se och skulle logga in först - lite fel! Sedan skrev jag fel lösen och innan när jag tänkte på vad jag skulle skriva så tänkte jag "Idag ska jag.....gå och kissa!" för att jag kände att jag var kissnödig. Jomen, gid morgon på mig, inte riktigt vaken än tror jag? somnade tre och vaknade nu, de får nog bli en powernap sedan om jag ska orka med dagen/kvällen. Mindre bra är att jag måste till doktorn på måndag. Mina stortåar gör båda lite ont, mest om man rör vid dem, men nu gör den ena grymt ont om man nuddar den. har ju haft ont/märken sen november (eller ja sen jag köpte mina skor), de är nog dags att kolla upp det nu...Men så tråkigt att gå till doktorn själv, yeye, ipoden får bli min vän då.

nej, nu blir de upp och äta frukost (och kissa 8DDDD) och sedan rensa massa onödiga saker jag har här..


Kollade precis på denna.. Fint att han får ha massa halvnakna tjejer (spec slutet?) etc, men hurricane blev bannad på dirren!
Den följer väl deras krav dåråh.


SIMPLE PLAN,

ily, ni är bäst.

LOVE IS A GAME FOR EVERYONE.


rolling in the deep


så skön scen och låten i sig tycker jag. Eller ja, mest när de åker i bilen - slutet är ju inte så kul, de gör ju slut. Många verkar tycka de var mesigt att de gjorde slut etc, men han som spelar Ian hoppade ju av, så what to do then? hahaha. Men åka en "cab" i Cali med låten på högsta volym ser rätt nice ut! Jag har fått Photoshop så ny header here I come.


RSS 2.0