we used to be friends a long time ago

har fått sommarjobb så är lite upptagen med introdution och sånt med det, börjar officiellt i början av juli. Ska bli skitkul med något nytt, känns bra fast nervöst såklart. Så har inte riktigt haft tid eller något kul att skriva om. Det har jag inte nu heller men skriver ändå. Veronica Mars marathon har pågått sen ja, nån vecka kanske. Ska precis sätta på första avsnitten på säsong 3. Annars så lutar de mot London i augusti, saknar staden lite för mycket (okej, mest shoppingen dårå), hade gärna åkt nu om det hade funkat.

Idag har jag varit kär i kärleken som vanligt. Älskar när man verkligen ser kärleken mellan två personer. åh! vill med finna mannen i mitt liv. haha.

Bjuder på en sjukt bra låt, passar till det mesta, man kan tro att den är en väldigt lugn låt men så kommer den till liv i refrängen. Kan inte sätta fingret på varför den är så bra men den är perfekt för inspiration, drömmar, när man åker reser etc. Den har tydligen varit med i greys anatomy & nu senaste cougar town. Upptäckte henne pga att hon var med i PLL med Hey Na Na (scenen då Aria smyger in på Ezras letion med en slips runt halsen haha). Hon kom ut med en video till låten i slutet av maj. Vet inte om videon förmedlar det jag känner när jag lyssnar på videon direkt, men den är fin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0