shorts/ cut cut

klippte av ett par cheap monday. Mönstret påminner mig om såna byxor som persons som jobbar på tex pizzerior har på sig... Visste att jag inte skulle använda dem om de var långbyxor så klippte av dem ist :)


(Mönstret syns inte så mycket på bilderna, men de är JÄTTE små rutigt svart/vitt. Eller typ, på gamla PC datorer fanns de ju en skärmbakgrund som hette "hundtand" eller ngt liknande, sånt mönster är det haha. Google it)


McFly Live Birmingham 30/3 2011/& BILDER

Vi sov i Liverpool, och tog en buss rätt tidigt på morgonen till Birmingham.  Vet inte när vi var framme riktigt. Dock var de cirkus när vi kom fram för vi hade väskor (speciellt Jenny som hade med sig en rätt stor resväska eftersom de skulle hem ifrån UK efter London konserten) som vi ville bli av med. Vi letade rätt länge men hittade inget ställe och valde att lämna in väskorna i ett par timmar iaf på stationen, till klockan fyra. Så då gick vi och åt bla. När klockan blev fyra hämtade vi väskorna och åkte (de var här vi åkte lite tåg för att komma till arenan tror jag?) till arenan. Väl där hade vi tänkt att de får väl fixa sig med väskorna. Tillslut delade vi på oss för att komma på lösningar. Jag hade sett att ett FINT hotell låg i närheten, eftersom jag har erfarenhet att de är väldigt snälla på såna hotell  så  gick jag och Elli dit och frågade om vi fick ha vaskorna där. Och de fick vi gärna. Usch vad lättad man blev då, inte behöva dra in väskor in på arenan. Sedan var de till att gå in igen och vänta. Q&A denna gången ocså, dock var det hela bandet nu. (har jag för mig). Platser lite längre bak denna gång, precis i kanten (eller lite närmare) av andra scenen på Toms sida. Men de var kul att uppleva de ifrån olika vinklar. Efter konserten såg jag en persons syster "Elli...Elli!..det..är....." och så var ja inte säker heller utan när hon reagera sa hon "Ja, men det är hon ju!" Och ja. Inget mer om det nej. Vi tappade bort Jenny & Anne också. Vi traskade bort till hotellet och hämtade väskorna, passade på att gå på toaletten etc & tog de rätt lugnt, våran buss till London gick inte förrens 03:00 på natten. Det gick dock rätt fort att vänta på bussen men någon sömn på bussen vet jag inte om jag fick..


nian.

Nej inte 9. Nian. Ian-Nina tillsammas. Haha. De har kommit sjukt många bilder på Ian & Nina ifrån när de var i Paris  (eller är kanske man ska säga). Såg precis en video, och personen som har postat videon är brazil. (ogilla direkt HEHEHEHE. fyfan, franska & brazil people är inte nice. Många iaf.) I alla fall, hon och flera går efter dem på någon gata. Och det RYSER i hela mig. paparazzi bilder är ju nice, de får man ju leva med. Men hatar när folk går efter sådär, jag satt och utbröt "stalking uuuh, men sluuuuuuuuuuuuuuta", jag hatar sånt här. Och ja, de är kända och har lärt sig att leva med de. Men usch, som sagt får rysningar och näääääääääääe. Är glad att jag inte är sån som kan göra sånt där haha. Inte för att de egentligen är farligt eller så de gör, men hatar det, får en äcklig känsa av det. Går inte att beskriva med ord. Skulle nästan filma mig själv när jag kollar på videon så att man fattar. Ian & Nina är dock schyssta och säger typ "tack, tack så mycket!" fastän de typ klänger lite för mycket enligt mig. Usch. Lägger upp videon nedan.


20110523


:

hänger med datorn i vardagsrummet..Såhär snygg är man då. Grymt uttåkad men i allafall. Det är dock en liten skitunge (och min syster såklart) här och hälsar på denna helgen. Annars så hänger alla i Paris, vill också! (tex Jared Leto och Ian Somerhalder).

RES CRAWINGS.

Yep, har ett par. Nyligen har jag blivit jättesugen på att åka till Irland. Sedan är ju L.A högst upp på listan. udda länder och städer lockar också. Krakow är ju en lite udda stad, inte ofta man åker till Krakow bara sådär. Den första gången jag var där fick jag inte riktigt samma intryck som när jag var där andra gången. Så jäkla fint. Skitfina byggnader och vädret var underbart, och allt var bara toppen. Sedan vill jag gärna till Asien..Malaysia etc. är så sugen på att dra till något nytt ställe, kommer ju inte hända denna sommaren eller så men i alla fall. Nu när jag sitter och kikar på kartan blev jag sugen på Grekland också. Det flesta resor jag har gjort är ju mest konsert-resor. Men sån party/sol resa är jag inte så sugen på, eller jo. Fast de måste alltid vara något mer med landet som lockar, saker att se etc. De kan ju iof ha med att jag inte har haft mycket pengar och så heller, och att jag ALLTID måste prioritera hela tiden. Jag har inte rest så mycket i mitt liv, har bara varit inom europa och de närmaste länderna typ. Men de lär bli en del om jag får bestämma.
THAT SUNDAY FEELING, CITY STEREO & THE STRUTS.


FÖRBANDEN: Tänkte skriva lite om förbanden, jag tycker de var helt OK. Efter 5 konserter kunde man låtarna och deras scenspråk. That Sunday Feeling var lite småcharmiga och alla verkade gilla Jay (som vi lärde oss att han hette senare).  City Stereo tyckte jag var bra, har deras skiva på datorn nu mera. bra live etc. The Struts var så underbara. hahahaha. Visste som sagt inte om man skulle skratta eller gråta eller vad man skulle göra, men de ägde scenen rätt bra. Luke - sångaren gjorde ett bra jobb med det. Kunde inte inte småfnissa. Jo, men lite catchy är de ju! (och lite..sliskiga men de kan man ju ta en annan gång! :>)

 


McFly Live Liverpool 29/3 2011/& BILDER

Har insett att jag borde ha skrivit om det när de väl hände, de är lite blurry just nu. Blandar ihop dagar och händelser, men ska försöka. Vi åkte bussen, as usual till Liverpool och mötte upp Jenny och Anne. Haha, de tog en stund innan vi hittade dem. Men iaf, vi gick till hostel:et och lämnade saker. Och det såg ut som fasen. Så vi fick byta rum när vi kom tillbaka efter konserten. Sedan gick vi och gjorde lite småsaker, sedan blev de dags för att ställa sig i pioneer VIP kön. Det var massa som gjorde mcfly dares/ och samlade in pengar till Eyes Alight. Och sedan när vi skulle gå in så ville vi gå på toaletten först och de mer eller mindre slussade istället in oss i arenan och vi fick inte gå på toaletten ?!, "getting up close with the boys" och vi bara "jaja, vi kommer vara nära dem ja :s" Men sedan så förstod vi.. Vi fick ställa oss och ha lite Q&A (frågestund) med dem. Myyyyyysigt. Dock bara Harry & Danny. Filmade men jag är inte så normal i videon så tvekar på att den kommer upp. Sedan fick vi gå på toaletten och sånt och sedan var de bara till att vänta på förbanden. Och underhålla sig bäst man kunde!

Konserten var kanon som alltid. Första gången jag har varit på golvet och haft sittplats haha. Lägger in et par bilder här, kommer nog komma en bildbomb med blandade bilder ifrån alla konserter.


SP & TÅ.

igår fick jag en liten mini "operation" haha, min tånagel togs bort så nu har jag ett litet paket runt tån.. Hoppas innerligt att problemet försvinner nu och inte kommer tillbaka. Kommer aldrig gå runt i raggsockar och så som jag gjorde förra året. (eller vad de nu var som kickade igång det.) Bedövningen kändes inte så mkt, och själva dra-bort-tå-nageln kände jag inte heller, förutom att han drog/tryckte ner min fot och sedan hade han tydligen dragit ut den. Det blödde en del kan man ju säga, muuuuuuums. Men skönt att de är gjort. Så har inte gjort speciellt mycket. Har kollat på ca 10 Hellcats avsnitt på två dagar haha. hade tänkt att åka till GBG men de kunde jag ju glömma. Men på lördag blir det nog GBG ändå. Och på fredag (imorgon) blir de kanske party, även om jag inte kan vara med hela natten haha. Tänker inte låta en tå stoppa mig!

Tyckte lite synd (eller letade nog bara efter en ursäkt) om mig själv och beställde Simple Plan Take Me Home Ultimate Fan Bundle, kan juni komma snabbare eller? :D


tumblr

klicka på bilden för att komma till min tumblr;

I told you to be patient I told you to be fine;come on skinny love


 


they say a few drinks will help me to forget her.

(the script - nothing♥)


Sitter och redigerar (eller ja, skriver mest copyright) bilder ifrån konserterna i mars/april,
så snart kommer de uppdateringar och bilder här också.

ps. The Script håller på att göra en video till Science & Faith - shooting as we speak! :)

RSS 2.0