A royal wedding

Haha, jag har inte direkt följt bröllopet (lite grann i pressen och i stan annars inte), men nu kan jag inte låta bli att kolla på det. De är ju så myyyyyyyyyyysigt. Och de är ju så jäkla söta! Men de sägs vara ca 600 000 pers extra i London idag så är lite skönt att slippa allt folk. Fast som sagt, de är ju lite mysigt. Jag som skulle kolla på TVD. haha slita mig ;)


JET LAG,

Känns som att jag har hittat årets sommarlåt, Simple Plan - Jet Lag. Sjukt bra, en sån låt man blir pepp utav. Ingen som vill ta road trip till Hamburg 1:a Juni och se dem? Eller någon som ja, vill åka till Hamburg lite random? :D.

Lämnade min dator hos en kille idag, han fixade den direkt. hahah. wohoo. När den kommer tillbaka ska jag söka massa jobb. HEHEH. För att klaga lite med så är min tå fortfarande blä, blir till att operera lite. Ska in och fixa tid till de idag eller imorgon. Är galet irriterad på't dock. Ta hand om era tår, inga trånga skor eller våta skor etc haha. Fattar dock fortfarande inte riktigt hur jag fick mitt, eller hur jag kunde få de ifrån ett par höga skor (ifrån början, sedan blev de nog infekterat av raggsockar+skor. haha hm, jag vet inte xD).echoes.

DAGENS LÅT:

The Rapture - Echoes (känd ifrån Misfits.) Love it.

Har för övrigt kollat om säsong 1 på misfits inatt. Var så sjukt längesen. hähä. Igår var jag faktiskt hemma, orkade inte göra något annat, var sugen på att gå ut dock. Men kan ju inte dricka så lite trist då, eller ja, inte för att man inte kan gå ut utan att dricka men ja. Tar de en annan helg istället. Idag ska jag in till stora staden Göteborg och träffa Charre en snabbis.


Water For Elephants

Var på bio med Charre igår - trevligt att träffas igen, var ju ett tag sedan. Water For Elephants var den filmen vi såg på, den utspelar sig runt på en cirkus under 20-30 talet. Den var faktiskt bra, hade inte för inga förväntningar av den (som många säkert har när de ser den xD) Dock så var Robert & Reese en konstig kombination till en början, men man blev snabbt van. Man vet mer eller mindre vad som kommer hända, men de är en fin historia. Och jag gillar att de är 20 tal, skulle på ett sätt vilja leva då. LIksom gör som han gör, hoppar på ett tåg. Och får ett jobb sådär. Man kunde gå till sin morbrors affär och få jobba där etc. Springpojke etc. Fanns inte tråkiga datorer eller TV apparater. Inte för att jag vill bli av med mina men iaf.. :$ Man levde ju på ett annat sätt, gott och ont.


DATA UPPDATE:
Han jag brukar lämna datorn hos var på semester, så den har inte lämnats in än. Mamma kände någon annan som kunde kolla på den, men de blir på Tisdag i så fall. Så ingen konsert/London update förrens om kanske två veckor. Min dator är dock en HP dator och har ett program innan man öppnar datorn, HP Quick eller ngt heter det, och där kan man gå in på nätet så de är tur, sitter i det prograrmmet nu.

Freedom of expression, freedom of expression people!

(Adam - Glam Nation Live)

-

Hejsansvejsan, nu är jag hemma igen. saknar London som bara den. Mår inte bra heller så har inte gjort något alls sen jag kom hem inprincip. Min dator har blivit konstig igen, kommer inte alls in på den ;s. Så de blir till att lämna in den igen, fastän jag inte gjort något onormalt med den. SUCK. Fick även ny tablett kur igår, så de blev tabletter för 400 kr igår med. Fint att pengarna rullar iväg fastän man inte har några.  I alla fall så ville jag bara meddela att jag inte kommer kunna uppdatera om konserterna förrens nästa vecka någongång eller något, beroende på när jag får tillbaka datorn.


nottingham pic


fy satan va fult, tur att man inte syns för mycket. Men puss, saknar above the noise tour! ♥

löndön.

hej ifrån High street kensington. Vädret är skitnajs idag med så ska försöka ta mig ut idag en sväng. Elli och hennes bror har gått ut på lite sightseeing. Igår så var de armanifest fast nä. Jag pallade inte köpa nya skor (de var högklckat och klänning). Så kom inte in, men de andra kom in så jag gick och skulle försöka hitta några andra att gå ut med. hahaha. Sedan blev kvällen lite kaos så slutade med att jag åkte hem.

Inläggen om konserterna kommer när jag är hemma, måste ta vara på tiden som är kvar. Men alla har varit super och att vi har sett dem, träffat dem etc gjorde allt verkligen super. Igår så såg vi även Carrie (Toms syster) på vår gata. Eller jag såg, de kom en gubbe och började prata med Elli så hon såg inte.. ><.

Idag funderade jag på att åka till westfield men får bli imrn tror jag. Så kan jag köpa harry potter dvdn där med. Idag ska jag nog bara glassa runt. Och vila fötterna och starbucks. HEHE. Funderar på bio med. Killing Bono..hm. Blir ju ensam då. Men iaf.

Danny på pioneerafterpartyt i Nottingham - ja de är han. haha.

W-A-R

Mycket WAR de senaste, fick för mig att kolla på Tomorrow When The War Began innan vi åkte till Nottingham. Den var intressant och helt OK, kul slut dock men yeye. Den handlar om ett par ungdomar i Australien som åker och campar och när de kommer tillbaka så har de blivit krig. Man kan ju inte låta bli att tänka på hur man själv skulle gjort i den situationen och hur man skulle vara. Hjäääälp. Fy. Sedan så har ju bästaste 30STM släppt videon till This is War officiellt. PÖSSRSS 2.0