#toughlife

Har en sån där dag idag. Fick gå till apoteket idag b.la (varför vill jag inte skriva ut eller så.) och ångesten har ätit mig i tre dagar nu! Hatar verkligen den känslan när den sitter i magen. Jag började läsa ett par kurser för att jag inte har något fast jobb (alla har ju inte sån tur så att man kan gå in på ett par ställen och få jobb eller har kontakter!), och börjar tveka starkt med Matematik B, de andra kurserna tycker jag bara är kul!. Andra gången jag läser den, men tror inte jag kommer förstå nu heller. Jag har inte någon skola jag vill komma in på eller behöver den vad jag vet så finns ju ingen motivation där. Känner mig bara så sjukt kass som inte kan klara den, vill verkligen klara den. Annars är detta halvåret också bortkastat. Svårt för skolan har jag aldrig haft, bara med matematik B.


Känner mig lite som Kristen Bell @ bilden idag. (det skall vara en GIF. Men jag har windows...)Kommentarer
Postat av: Linda

Åh hoppas att det känns bättre idag! :/Sv: Hihi, de verkar bra iaf :)

2012-02-02 @ 15:49:07
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: Linda

Sv: Haha ja, så klockren! :D

Eller hur! Men bra att det känns bättre :) Man har ju sina deppiga dagar ibland men man ska inte låta dom förstöra humöret :)

2012-02-03 @ 15:34:25
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: Linda

Sv: Eller hur, samma här! Kan bara inte sluta se på den, Adam är för grym! Och jag älskar hela idén med videon, man förstår ju låtens innebörd också bättre nu :)

2012-02-04 @ 10:26:36
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: Linda

Sv: Ja, det är sant! Den har ändå en vid innebörd :)

2012-02-04 @ 11:52:16
URL: http://thepainoflove.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0