Reading Festival 2011 - spelningar

(kommer dela in Reading Festival i två delar, en med alla spelningar & en med dagarna annars. Kort, snabbt och enkelt.)

Fredag (vi stod längst fram vid main stage hela dagen, förutom MCR):
Architects; bra, som förra gången.
The Blackout; har längtat efter att se dem som fan, lyssnade på dem rätt mycket -06. Askul att se, de var väldigt bra tycker jag. De hade lite tekniska problem men de märktes knappt.
New Found Glory; ett till sånt.. hej-er-vill-jag-se-innan-jag-dör-band. Och de var OK. Har inte lyssnat så mycket på dem, men som sagt känns de fint att bocka av dem.
Bring Me The Horizon; HELT AWESOME. De rockade Reading som fan.
Rise Against; de var bra spelmässigt, men lite tråkiga kanske.
Deftones; inte lyssnat på men de var också bra spelmässigt. Men ja, vi väntade ju mest på 30STM. Så alla band där innan blev tråkiga förutom de man lyssnade på dvs..
The Offspring; kändes som att de var inne i ett sånt stadium då man gjort spelningar så mycket så att man bara gör det helt enkelt. Inte så rolig spelning. samtidigt så säger många på YT t.ex hur dåliga publiken var på dem..
30 Seconds To Mars; Bäääääääst som vanligt, jävligt taggade, vilket man såg på twitter efteråt. Även om de inte slutade så bra för mig..
My Chemical Romance: Det märktes att de var pepp som satan och gjorde sitt allra allra bästa. Inte för att fokusera på Gerard, men han rör sig (och de andra med iof.) mer som att han äger scenen nu än vad de gjorde senast jag såg dem. De har växt så otroligt.  sjukt bra spelning, jag fick mersmak direkt. NU TACK. bandet skrev själva att de var bästa spelningen of their lives.(har ni inte sett den så gör det.)


Lördag
(Vi tog det lugnt på spelnings fronten denna dag, men vi såg):
Two Doors Cinema Club: Publiken var på topp trots att klockan var runt 15, det är det som är det grymma på festival. Och de var kanonerz.
Jimmy Eat World: brabrabra.
The Strokes: hört att de skall vara tråkiga etc och jag minns inte så mycket av spelningen (vi la inte så mycket märke till den..) och de säger väl något. Men ja, kul att bocka av. Lyssnar ändå lite på dem.


Söndag:

We The Ocean; de spelade redan vid 12 och de var drag redan då. tummen upp, bra live.
Taking Back Sunday; jodå, det funkade. Dock stod vi och åt medans de spelade så livekänslan var ju..ja.
Enter Shikari; efter att ha sett dem på o2 arena anade jag vad som skulle komma, men vi ställde oss ändå rätt långt fram. hehehhe, höll ju på att bli "dödad" av allt mosh:ande och sånt. Och jag är ändå van. Grym spelning dock, älskar att alla britter älskar ES.
Panic!At The Disco; ett band jag inte sett förrens nu (dåligt!!) sjukt bra var dem, kändes som att de också hade blivit säkrare på scenen.
Muse; vi delade upp oss och jag såg Muse och Charlotte såg Peter Doherty (som jag redan sett.) och Muse var så JÄVLA bra. Mer säger jag bara. Ett liveband it is. hehe.


(alla bilder är mina förutom den på panic! och på BMTH, där man skymtar oss i publiken ^^)
Allt som allt var spelningarna otroligt bra, att gå upp och veta att "idag ska vi se fina band" är en go känsla.


Kommentarer
Postat av: Linda

Underbart! Skulle ha sååååå gärna varit där och sett 30STM! :D

2011-09-07 @ 16:36:04
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: Charlotte

haha, jag måste vara dum i huvudet som typ inte kommer ihåg att vi såg two door cinema club D: vi såg de inte så länge va?

2011-09-16 @ 14:33:50
URL: http://phantomrider.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0